RTX 2080 sistem oyunlarda düşük FPS

smyy3

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Daha önce de bu konu hakkında yardım istemiştim. Bir sonuca varılmamıştı. Bugün bir Minecraft girim dedim. Minecraft 50 FPS gördüm şok oldum. Sistem RTX 2080 Gaming X Trio - Ryzen 7 3800X. Bilgisayarda son 1-2 haftadan önce hiçbir sorunu yoktu. Hemen hemen 2 hafta önce bilgisayarı temizlemiştim. RAM uyarısı veriyordu Vatan Bilgisayar'a götürdüm elektrik süpürgesinden kaynaklı statik elektrik birikmiş dedi. Sorunu çözdü ve geri teslim aldım. Teslim aldıktan sonra direkt Valorant'a girdim. FPS çok düşüktü ben 144 Hz monitör kullanıyorum. Ve FPS 130 olsa bile anında rahatsız ediyor. Daha önce Full ayarlarda 300 FPS alırken şimdi en düşük ayarlarda ve artı olarak NVIDIA denetim masasındaki bütün ayarları en performaslıya çekmeme rağmen 130-180 gidip geliyor ve inanılamz rahatsız ediyor. 2 hafta bu şekilde oynadım şimdi de Minecraft girim dedim 50 FPS. Bu iş artık büyüdü vatana geri götürmek istemiyorum çünkü nereden baksanız 16-17 kilo kasa elimde götürmek çok zor. Yardımcı olabilecek var mı?

Fotoğraf ekledim. Oyunda En düşük ayarlarda 222 FPS gözüküyor fotoğrafta ama drop giriyor sürekli 150 vesaire oluyor sık sık. Ama oyunun en yüksek ayarlarında 233 fps odnada sık sık drop giriyor ama 233 fps

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    3,7 MB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı