RTX 2080 sistem toplama

Talhas

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba hem oyun hem iş için kullanabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum? Kendime göre böyle bir sistem topladım ama uyumlu mudur değil midir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca monitör olarak aşağıdaki monitörü almıştım daha önce (monitörün FreeSYNC olduğunu biliyorum). Ancak AMD ekran kartı kullanmak istemediğimden dolayı tercihim Nvidia ekran kartı oldu. Önerilerinizi ve yardımlarınız bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız İçin.

Samsung LC49HG90DMMXUF 49" 1ms (2xHDMI+Display+mDisplay) Curved FreeSync HDR600 QLED IPS Oyuncu Monitör

toplama pc.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba hem oyun hem iş için kullanabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum? Kendime göre böyle bir sistem topladım ama uyumlu mudur değil midir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca monitör olarak aşağıdaki monitörü almıştım daha önce (monitörün FreeSYNC olduğunu biliyorum). Ancak AMD ekran kartı kullanmak istemediğimden dolayı tercihim Nvidia ekran kartı oldu. Önerilerinizi ve yardımlarınız bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız İçin.

Samsung LC49HG90DMMXUF 49" 1ms (2xHDMI+Display+mDisplay) Curved FreeSync HDR600 QLED IPS Oyuncu Monitör

Eki Görüntüle 345698
Sistemi nerden topladınız acaba ?

Eki Görüntüle 345698
Sistem gayet iyi olmuş, Ekran kartını özellikle mi su soğutmalı seçtiniz ?

Eğer sadece oyun amaçlı kullanılcaksa I9 9700K alın. İş olarak hangi programlarda kullanıcaksanız makineyi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı