RTX 2080 Super 4675 TL

Hocam aynı zaten :D. Azerbaycan daha eski Türkçe'yi kullanıyor daha çok saf Türkçe var.
Aynen. Bide bize türk kardeşlerimiz "Azeri"🤢 demezse daha güzel olur. Bizde türküz, Azerbeycan Türkü🙂
Bu arada düzneleme yapmak istiyorum. Ürünü eğer Newegg'den alırsam 4400 TL'ye alabiliyorum. Yoksa burda durum sizdekinden çok da farklı değil 🙂
Misal ben MSİ RTX 2060 Gaming kartımı Newegg'den 2050 TL'ye aldım. Buradan alsaydım 2700-3000 TL ödemek zorunda kalırdım.

Aynen. Bide bize türk kardeşlerimiz "Azeri"🤢 demezse daha güzel olur. Bizde türküz, Azerbeycan Türkü🙂
Bu arada düzneleme yapmak istiyorum. Ürünü eğer Newegg'den alırsam 4400 TL'ye alabiliyorum. Yoksa burda durum sizdekinden çok da farklı değil 🙂
Misal ben MSİ RTX 2060 Gaming kartımı Newegg'den 2050 TL'ye aldım. Buradan alsaydım 2700-3000 TL ödemek zorunda kalırdım.
Azeri lafını pek kullanmazdım. Bu uyarıdan sonra pek kullanacağımı sanmıyorum. Uyarı için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı