RTX 2080 Super ekran kartı güç girişi az

Ensar Acar

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1660-Ryzen 5 2600-16 Gb Ram
Merhaba yaklaşık 2020 yılından beri kullandığım kasamda ekran kartını güncellemeye karar verdim ancak resimde gördüğünüz gibi PSU'dan sadece 1 tane 8 pinlik ekran kartı güç girişi geliyor RTX 2080 Super kartını almayı düşünüyorum. O kartdada 8+8 pin girişi kullanılıyor bunu nasıl çözebilirim? Arkadaşım Molex dönüştürücüsü alabilirsin dedi ya da PCI çoklayıcı alabilirsin dedi. Burada araştırdım çok önerilmiyor dönüştürücü veya çoklayıcı nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-09-12 at 9.59.43 AM.jpeg
    WhatsApp Image 2023-09-12 at 9.59.43 AM.jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 56
Dediğim gibi PSU'yu değiştirin. PSU çok önemli bir parçadır.

Değiştirmemekte ısrarcıysanız o PSU'da 2x8 pin kablo olmalı.

Peki önerebileceğiniz bir PSU var mı ortalama 2K bütçe ile RTX 2080 ya da 3060 Ti besleyebilecek. MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fan Power Supply - incehesap.com
Bu PSU'yu buldum bana uygun fiyatı bir de 1 yıl öncesinde PSU yanmıştı tamire gitti geldi arkadaşım tamir görmüş PSU kullanma dedi sıkıntı çıkarır mı sizce?

Peki önerebileceğiniz bir PSU var mı ortalama 2K bütçe ile RTX 2080 ya da 3060 Ti besleyebilecek. MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fan Power Supply - incehesap.com
Bu PSU'yu buldum bana uygun fiyatı bir de 1 yıl öncesinde PSU yanmıştı tamire gitti geldi arkadaşım tamir görmüş PSU kullanma dedi sıkıntı çıkarır mı sizce?

Bunu al:

Tamir görmüş PSU'nun kullanılmaması daha iyi olur hele birde böyle Powerboost gibi çöp marka PSU'lar için konuşuyorsak...

Son düzenleme:
Bunu al:

Tamir görmüş PSU'nun kullanılmaması daha iyi olur hele bir de böyle Powerboots gibi çöp marka PSU'lar için konuşuyorsak...

Çok teşekkür ederim hocam uygun fiyatlı PSU önerinizi değerlendireceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı