belkide rica ederseniz kasadan maksimum performansı almanızı sağlayabilirler sadece 2 fan takmakla yetinmeyebilirsiniz çünkü gerçekten üst seviye bir sisteminiz mevcut.
Belki de rica ederseniz kasadan maksimum performansı almanızı sağlayabilirler sadece 2 fan takmakla yetinmeyebilirsiniz çünkü gerçekten üst seviye bir sisteminiz mevcut.
Ventus modellerde 80 derecelere çıkabiliyor sanırım. Benim tavsiyem FurMark testi yap ve GPU-Z ile sensör kısmından kontrol et çizgiler düz ve tırtıksız bir şekilde ilerliyorsa sıkıntı yoktur kartta ayrıca test sırasında gözün fanlarda olsun. Bir de boşta kac derece genelde 60 derecede fan açıyor diye biliyorum o kart.
Ventus modellerde 80 derecelere çıkabiliyor sanırım. Benim tavsiyem FurMark testi yap ve GPU-Z ile sensör kısmından kontrol et çizgiler düz ve tırtıksız bir şekilde ilerliyorsa sıkıntı yoktur kartta ayrıca test sırasında gözün fanlarda olsun. Bir de boşta kac derece genelde 60 derecede fan açıyor diye biliyorum o kart.
Sanırım bolca fan ekleyip maksimum hava akışını sağladığınızda ferah bir sisteminiz olur. (Tabii yine yüksek sıcaklıklar olabilir siteminiz, yüksek güç tüketen yüksek parçalara sahip test videolarına göre anlaşılır)
Sanırım bolca fan ekleyip maksimum hava akışını sağladığınızda ferah bir sistemiz olur. (Tabii yine yüksek sıcaklıklar olabilir siteminiz yüksek güç tüketen yüksek parçalara sahip test videolarına göre anlaşılır)