RTX 2080 Super ısınma sorunu

Test kısa olmuş biraz ama sıkınti yok gibi duruyor kartta ayrıca Coil Whine'da yok sanırım. Değişim yaparlarsa yeni kartta CW gelme olasılığı var.

En son çare olarak yollayacağım kartı Coil Whine gelirse tekrar değişip uğraşırım.
Dediğim gibi kartta sıkıntı yok gibi test sonuçlarına göre, arkadaşlarında dediği gibi hızlı ve sessiz egzoz fanlarla bu iş çözülebilir.

Tamamdır hepinize çok teşekkür ediyorum.

Ben kartın XS olmayan versiyonunu kullanıyorum kasa da aynı otomatik fan ayarı %40 seviyelerinde 67 derece gördüm saatlerce oyundan sonra.

Benimki XS bilmiyorum fark olabilir.
Ben kartın XS olmayan versiyonunu kullanıyorum kasa da aynı otomatik fan ayarı %40 seviyelerinde 67 derece gördüm saatlerce oyundan sonra.

Hangi oyunu hangi ayarlarda oynadınız yüzde kaçı kullanılıyordu kartın?

Benimki XS bilmiyorum fark olabilir.

Hangi oyunu hangi ayarlarda oynadınız yüzde kaçı kullanılıyordu kartın?
alta bıraktığım ekran görüntüsünde 2K ayarlarda ultra ve ray tracing açık yaklaşık 4 saat warzone oynarken sıcaklık ve fps değerlerim.

Dosya Ekleri

• cod değerler 2.png
    cod değerler 2.png
    69,7 KB · Görüntüleme: 59
Alta bıraktığım ekran görüntüsünde 2K ayarlarda Ultra ve Ray Tracing açık yaklaşık 4 saat warzone oynarken sıcaklık ve FPS değerlerim.

Bugün sabah uyandım malum dışarı çıkamıyoruz açtım PC'yi ısınmasına rağmen sıkıntıdan warzoneye girdim her şeyi High'a çektim başladım neyse bekleme alanındayız yüzde 40 fan hızında maks. 42 sonra oyunun içine girdik loot vs. yapıyorum maks 48 oldu derece %40 fan hızında ne oldu şimdi buna.
Düzeldimi yani. Belki bir şey olmuştur bir çıkıp gireyim dedim değerler hala aynı.

Bugün sabah uyandım malum dışarı çıkamıyoruz açtım PC'yi ısınmasına rağmen sıkıntıdan warzoneye girdim her şeyi High'a çektim başladım neyse bekleme alanındayız yüzde 40 fan hızında maks. 42 sonra oyunun içine girdik loot vs. yapıyorum maks 48 oldu derece %40 fan hızında ne oldu şimdi buna.
Düzeldimi yani. Belki bir şey olmuştur bir çıkıp gireyim dedim değerler hala aynı.
Bunlar benim yaklaşık 5-6 saat oynadıktan sonra aynı kartın xs olmayan versiyonuyla olan değerlerim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar benim yaklaşık 5-6 saat oynadıktan sonra aynı kartın XS olmayan versiyonuyla olan değerlerim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizde ayarlar kısmında VRAM usage kısmı kaç?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı