5090 önerdi. Amd fanboyları gelmeden kaçın.Ben bir öneri yapmak istiyorum bütçe belirtilmediği için 5090 upgrade öneriyorum. 2080'de yadigar olarak saklanılmalı. Anılar iyidir.
5090 önerdi. Amd fanboyları gelmeden kaçın.Ben bir öneri yapmak istiyorum bütçe belirtilmediği için 5090 upgrade öneriyorum. 2080'de yadigar olarak saklanılmalı. Anılar iyidir.
5090'a ROP koymayan 8090'a ne çekirdek koyar ne VRAM koyar (!) Eeey Jensen sende yargılanacaksın!Yok be 8090 almalı bence.
5090'a rop koymayan 8090'a ne çekirdek koyar ne VRAM koyar (!) eeey jensen sende yargılanacaksın!
Ahahahahahah kahkaha attımRoplar düzeltildi galiba alma vakti gelmiş(boş buzdolabı)
Ahahahahahah kahkaha attım. O zaman sağ böbrekler (taşlı) satılsın (!)
Bütçeeeeeeee.
Hocam burda nerdeyse kavga ettik yeni mi geldinizHocam bütçe sorunu yok istediğiniz bütçe de öneri yapabilirsiniz.
Hocam 5090 9800x3d olur mu ?Hocam bütçe sorunu yok istediğiniz bütçe de öneri yapabilirsiniz.
Sınırsız bütçe varmış 5090-9800x3d güzel olur.Hocam burda nerdeyse kavga ettik yeni mi geldiniz.
hocam böbreğim bana fazla gelmiyor ama karaciğerden kesit alabiliriz gibiHocam 5090 9800x3d olur mu ?
hocam sahura kalktım ya kusura bakmayınHocam burda nerdeyse kavga ettik yeni mi geldiniz.
Kafanızda bir fiyat varsa söyleyin daha iyi olur.hocam böbreğim bana fazla gelmiyor ama karaciğerden kesit alabiliriz gibi
hocam sahura kalktım ya kusura bakmayın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.