RTX 2080 Super'i Zorlayacak Oyunlar

Selamlar Herkese,

1080p 144 Hz Monitör ile İ9-9900 KF işlemci ve RTX 2080 Super ekran kartı kullanıyorum, donanımı zorlayabilecek ve mümkünse uygun maliyetlerle kolay ulaşılabilecek oyunlar hangileridir?

Online oynanan FPS oyunları sevmiyorum, daha ziyade single player oyunlar rica ediyorum.

Cellat006 selamlar,

Konu ile alakasız olacak kusura bakmayın lütfen ama 100 mesajım olmadığı için ilanınıza yanıt veremiyorum. Monitörü almak istiyorum. Rica etsem aşağıdaki mail adresi ile iletişime geçebilir misiniz.

Teşekkürler.

tayfunkurt@ymail.com

Crysis 1 ;) bence en yüksek grafikte anca 60FPS bir de 2K veya 4K.
Crysis 3 ü indirmeyi şimdi bitirdim ve yükledim ama bu oyun pencere modunda açılıyor, oyunu tam ekran yapmanın yolu nedir? Zira oyun içinde grafik ayarlarından full screen olarak seçmeme rağmen ekranı kaplayan bir pencere olarak açıyor oyunu.
Crysis 3 efsanedir. Grafikleri süper, seveceğine eminim. Cod için warzone'u deneyebilirsin. Ücretsiz.

Hocam bu pek zorlamadı sanki ama. 🤔

Crysis 3 30.03.2020 01_05_52.png

Son düzenleme:
Crysis 3 ü indirmeyi şimdi bitirdim ve yükledim ama bu oyun pencere modunda açılıyor, oyunu tam ekran yapmanın yolu nedir? Zira oyun içinde grafik ayarlarından full screen olarak seçmeme rağmen ekranı kaplayan bir pencere olarak açıyor oyunu.

Hocam bu pek zorlamadı sanki ama. 🤔

Eki Görüntüle 523715
Oyunda ilerle biraz bir doğaya çık. En kötü hikaye modunun başını oyna. Eğitim modundan çok bir şey bekleme görmüyor musun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı