RTX 2080 Ti DP ile görüntü vermiyor

MEHMETCAN494

Decapat
Katılım
1 Ocak 2019
Mesajlar
83
Çözümler
2
Dün Metro oyununu oynarken birden oyun dondu PC de dondu, restart attım ama PC açıldı görüntü yoktu, sonra HDMI kablo ile bağladım görüntü geldi. O panikle format attım driver sorunu olabilir mi diye ama DP kabloyu takınca yine görüntü gelmiyor. BIOS güncelledim fayda etmedi, HDMI'da sorun yok, dün bilgisayarın yerini değiştirdim. DP kablo mu hasarlandı acaba? Ekran kartım MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio.
 
Farklı bir kablo ile deneyin. Ekran kartı üzerindeki farklı bir DP çıkışı üzerinden deneyin denemediyseniz.
 
Kabloda sorun olup olmadığını anlamak için yeni bir kablo ile deneyin, eğer sorun devam eder ise ve yazılımsal bir sorun da yoksa muhtemelen ekran kartının DP çıkışı bozulmuş olabilir. Bağladıktan sonra yeniden başlatın bilgisayarı, bazen reboot atınca algılıyor monitörü ve çıkışı.
 
Yeni kabloyu dün taktım bugün crysis 3 oyununu oynarken yine oyun dondu pc yi kapatıp açtım dp çıkışından yine görüntü gelmiyor kafayı yicem hdmi dan görüntü geliyor dp den gelmiyor karttamı sorun var acaba?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı