Cemil DEMİRTAŞ
Kilopat
Daha fazla
X Trio overclock için daha sağlam yongalı başka bir olayı yok, diğeri ile de rahat OC yapılır.Sağ olasın hocam bu arada sistemi tamamladım kurdum yakında fotoları atıcam.
Hocam gücünden ziyade akım koruması, soketleri, verimliliği de çok önemli. Vanguard serisi üst seviye sistemler için üretildi. X serisi işlemcilerde kullanılıyor genelde. Ben mining rig için almıştım, kartları sattıktan sonra sisteme taktım. Çok iyi bir PSU. bunun 750W olanı da var 950 TL falan onu alabilirsin 1000W gereksiz pahalı zaten.Hocam niye 1000W yani 850 de yeter deniliyor ne derecede OC yapılacaksa ona göre almak mantıklı degil mi? OC düşünmüyorum sadece işlemciyi turbo çalıştıracağım. 5 GHz'e rahatca cıkabiliyor stabil çalışabiliyor. 750w 80 plus gold serrtifika buna yeterli olur herhalde.
Hocam ben güç kaynağını satın aldım. Parçalarım Z390 gaming edge, i9 9900K, RTX 2080 Ti 2x8 GB RAM, 500 GB SSD, 2 TB HDD. Bu sistem bi 10 yıl rahat götürür diye düşünüyorum. Güç kaynağını geri yollamalı mıyım sence, değiştirmeli miyim? @dogantHocam gücünden ziyade akım koruması, soketleri, verimliliği de çok önemli. Vanguard serisi üst seviye sistemler için üretildi. X serisi işlemcilerde kullanılıyor genelde. Ben mining rig için almıştım, kartları sattıktan sonra sisteme taktım. Çok iyi bir PSU. bunun 750W olanı da var 950 TL falan onu alabilirsin 1000W gereksiz pahalı zaten.
COOLER MASTER VANGUARD 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER VANGUARD 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Cooler Master V1000 1000 W ATX Siyah Güç Kaynağı RSA00-AFBAG1-EU - Nanokatalog
Güç Kaynağı RSA00-AFBAG1-EU Cooler Master V1000 1000 W ATX Siyah incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
Bu arada attığınız PSU'yu tavsiye etmem 4+4 CPU çıkışı var çünkü. Cooler Master'da 8+8. O psu yu 8+4 CPU pini olan bir anakartta verimli kullanamazsınız.
Bence değiştir, o güç kaynağı fena değil ama onunla yapabileceklerin sınırlı. 750 Watt Cooler master Vanguard o sisteme daha çok yakışır, hem de çok güvenli bir PSU.Hocam ben güç kaynağını satın aldım. Parçalarım Z390 gaming edge, i9 9900K, RTX 2080 Ti 2x8 GB RAM, 500 GB SSD, 2 TB HDD. Bu sistem bi 10 yıl rahat götürür diye düşünüyorum. Güç kaynağını geri yollamalı mıyım sence, değiştirmeli miyim? @dogant