RTX 2080 Ti sistem görüntü vermiyor

UmutHanY5761

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill RipjawsV 32 GB 3200 MHz DDR4 CL16
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG 980 PRO 500GB PCIe NVMe Gen4
Ekran kartı
ASUS Geforce ROG STRIX RTX 2080 Ti GAMING
Anakart
MSI B450 GAMING PLUS MAX
İşlemci
AMD Ryzen 5 4500
Bilgisayarı taşırken DisplayPort kablosunu ekran kartına takarken minik minik yıldırımlar çıktığını gördüm. Önemsiz zannedip kasayı montajlayıp çalıştırdım. Ardından anakarttaki tüm hata ışıkları disko ışıkları gibi yanıp yanıp sönmeye başladı. İşin garip yanı monitördeki ışık mavi yanıyor yani görüntü alıyor ama ekrana bir şey gelmiyor. Sadece ekran açık yani siyah ama ekran açık. Önce CPU ışığı yanıyor arada o sönüyor VGA yanıyor. O da arada sönüyor görüntü geliyor sonra boot ışığı yanıyor PC kapanıyor. Arada işlemciye güç gitmiyor söküp takıyorum bazen geliyor CPU ama bazen de görüntü gelmiyor. Şu an BIOS menüsü ilersine gidemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bir zamanlar VGA kullanırken kabloyu taktığımda sizdeki gibi minik minik yıldırımlar çıktığını gördüm ama hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Öncelikle elektrik prizinizde topraklama mevcut mu kontrol edin. Bir de elinizde farklı bir ekran kartı mevcutsa eski nesil de olabilir deneyebilirsiniz. Bu arada PSU bilgilerini de iletirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…