RTX 2080 Ti SLI için PSU ve kasa önerisi

mcknife

Centipat
İleri de SLI yapma ihtimalim olduğu için 2 adet RTX 2080 Ti'ı kaldırabilecek bir PSU ve soğutma performansı iyi fiyatı uygun bir kasa tavsiye eder misiniz? Anakart MSI X299 Raider olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,öncelikle mart a kadar zamanım var.bu 3080 ti ne zaman cıkacak kesin bir bilgi varmı?
kasa ve psu ıcın yaklasık bütcem 500 750 tl arası.ekran kartı ve işlemcı cok yüklü para tutacağı ıcın diğer donanımları fiyat performans ürünlerinden secmek istiyorum

merhaba,öncelikle mart a kadar zamanım var.bu 3080 ti ne zaman cıkacak kesin bir bilgi varmı?
kasa ve psu ıcın yaklasık bütcem 500 750 tl arası.ekran kartı ve işlemcı cok yüklü para tutacağı ıcın diğer donanımları fiyat performans ürünlerinden secmek istiyorum
2020'nin 3.çeyreğinde çıkar diye düşünüyorum. SLI her oyun tarafından desteklenmediği için mantıklı gelmiyor bana. Resmi olarak Haziran 2020'de Computex fuarında tanıtılacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı