peeeelliin
Yoctopat
- Ekran kartı HD 6350
- İşlemci i3 2120
- RAM 10 GB
- SSD 256 GB
Windows benzeri olsun derseniz Zorin Os var.Bu sisteme internette takılmak ve CapCut Edit'leri için (ağır editler değil) hangi Linux dağıtımı önerirsiniz? Daha önce hiç Linux kullanmadım, Windows tarzında bir şey olursa güzel olur. Arayüzler benzerse en hafifi hangisiyse onu da indirebilirim, elbet bir süre sonra alışırım.
- Ekran kartı HD 6350
- İşlemci i3 2120
- RAM 10 GB
- SSD 256 GB
İkisi arasında çok fark var mı? işlemci ram kullanımı vs konularda.Windows benzeri olsun derseniz Zorin Os var.
Linux Mint tavsiye ederim. En basit dağıtımlardandır. Biraz kullanınca başka dağıtımlara da bakarsınız.
Dağıtımlar arasında pek fark yok.İkisi arasında çok fark var mı? işlemci ram kullanımı vs konularda.
Bu sisteme internette takılmak ve CapCut Edit'leri için (ağır editler değil) hangi Linux dağıtımı önerirsiniz? Daha önce hiç Linux kullanmadım, Windows tarzında bir şey olursa güzel olur. Arayüzler benzerse en hafifi hangisiyse onu da indirebilirim, elbet bir süre sonra alışırım.
- Ekran kartı HD 6350
- İşlemci i3 2120
- RAM 10 GB
- SSD 256 GB
Editler çok uzun ve ağır editler değil max 20 snlik editler falan yapıyorum genelde. Linux tarafında capcut alternatifi bir program var mı?CapCut'ın uygulama tarafında Linux desteği yok. Wine ile çalıştırılabiliyor ama ne kadar stabil olur emin değilim. Winboat ile de sorunsuz çalıştırılabiliyor ama performans noktasında ciddi sıkıntı yaşayabilirsin. Web sürümü işini görürse onu kullanman daha sağlıklı olabilir. Geçebiliyorsanız alternatiflere geçmeniz daha iyi olur tabii.
Geleneksel bir şey arıyorsanız Linux Mint Cinnamon ve Linux Lite'den hangisi hoşunuza gidiyorsa tercih edip geçebilirsiniz. Daha yenilikçi bir şey arıyorsanız Fedora KDE sürümünü kurabilirsiniz.
Editler çok uzun ve ağır editler değil Max 20 saniyelik editler falan yapıyorum genelde. Linux tarafında CapCut alternatifi bir program var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.