RTX 2080 Ti Vatan Bilgisayar Ön Sipariş

Konu farklı yerlere gidiyor bence uzatmayalım =) . Kart gelince benchmarkları paylaşırım beraber oturup tartışırız tekrardan.Para konusunda bir şey diyemem herkesin bütçesi biliyorsun farklı ; ).Ha olay para değil; yeni çıkan karta daha hiçbir test sonuçları almadan ön sipariş vermek mantıklımıdır dersen, evet haklısın ama maddi durumum bu riske girmeye yetiyordu diyelim.

Şu grafiklerin görsel olarak gelişmemesinin tek sebebi fpsciler yemin ederim.Yeni bir teknoloji daha çoğu oyun yapımcısı buna uygun olarak oyunlar geliştirip optimizasyon yapınca daha iyi sonuçlar alıncağına inanıyorum.En kötü Ray Tracing'i kapatıp soğuk bir su içeriz =)
Diğer parçalarınız ne sadece merakımdan soruyorum.

Vatan Bilgisayarı arayarak durumu izah edersen daha iyi yardımcı olurlar bu konu hakkında. İnsanların gözü kalır bu şekil gösterişlerden kaçınmak lazım :)

Yabancı kanallar üzerinden daha yeni inceleme fırsatı buldum, RTX 2080’i gözüme kestirmiştim kartlar 4K 60 Hz, 2K 144 Hz, 1080P 240 Hz’de kaymak gibi kullanılır. O kartı alıpta 1080p kullanmak intihar olur laflarını adamlar kırmış diyebilirim. Akıcılık, yüksek performans isteyen birisi rahatlıkla 1080p’de tercih edebilir. Nereden baksan mantıklı ortalama olarak gerçekten iyi değerler herkese hitap ediyor.

27 Eylül'de çıkıyordu herhalde. Biraz daha beklemek zorundasın.
Bu arada hayırlı olsun.
Teşekkür ederim saol. =)
Diğer parçalarınız ne sadece merakımdan soruyorum.
Ryzen 7 2700x , MSI Gaming x470 M7 AC, Corsair HX850i , Samsung 970 EVO 256 GB , G Skill Trident Z RGB 2x8 GB 3200 Mhz Ram, Corsair Le 200 120 GB SSD , Seagate 1TB HDD 7200 Rpm Nzxt H700 Kasa , Nzxt X72 Kraken, MSI Optix MPG27CQ , Asus VG248QE Monitör. Corsair K70 RGB Rapidfire Klavye, Corsair Gaming Glaive RGB ve Razer Naga Hex Mouse, Logitech G 633 Kulaklık, Corsair HD 120 RGB Fan x 4.
Vatan Bilgisayarı arayarak durumu izah edersen daha iyi yardımcı olurlar bu konu hakkında. İnsanların gözü kalır bu şekil gösterişlerden kaçınmak lazım :)

Burası teknoloji kanalı değilmi soru sormak için? Amacım gösteriş değildi sadece Vatan'dan sağlıklı bir bilgi alamadım belki başka bir bilgiye sahip olan arkadaş vardır diye yazmıştım.

Teşekkür ederim saol. =)

Ryzen 7 2700x , MSI Gaming x470 M7 AC, Corsair HX850i , Samsung 970 EVO 256 GB , G Skill Trident Z RGB 2x8 GB 3200 Mhz Ram, Corsair Le 200 120 GB SSD , Seagate 1TB HDD 7200 Rpm Nzxt H700 Kasa , Nzxt X72 Kraken, MSI Optix MPG27CQ , Asus VG248QE Monitör. Corsair K70 RGB Rapidfire Klavye, Corsair Gaming Glaive RGB ve Razer Naga Hex Mouse, Logitech G 633 Kulaklık, Corsair HD 120 RGB Fan x 4.

Burası teknoloji kanalı değilmi soru sormak için? Amacım gösteriş değildi sadece Vatan'dan sağlıklı bir bilgi alamadım belki başka bir bilgiye sahip olan arkadaş vardır diye yazmıştım.
Hayirli olsun. Monitoru degistirecekmisiniz.
En azından DELL S2716DG alabilirsiniz.

Hayirli olsun. Monitoru degistirecekmisiniz.
En azından DELL S2716DG alabilirsiniz.

O model en başından beri aklımdaydı G-Sync özelliğinden dolayı, şimidlik ekran kartının gelmesini bekliyorum.MSI ekranla deneyip yırtılma olcakmı diye bakmam lazım.İleriye yönelik 4K ekran almak niyetim ama bakalım fiyatlar nasıl olur bilemiyorum.

O model en başından beri aklımdaydı G-Sync özelliğinden dolayı, şimidlik ekran kartının gelmesini bekliyorum.MSI ekranla deneyip yırtılma olcakmı diye bakmam lazım.İleriye yönelik 4K ekran almak niyetim ama bakalım fiyatlar nasıl olur bilemiyorum.
Ben bu yaz tatilinde 1080 aldım 15 tatilde de o monitörden alacağım [emoji2]

Ben bu yaz tatilinde 1080 aldım 15 tatilde de o monitörden alacağım [emoji2]
Fiyatına göre g-sync monitörler arasında en iyisi zannedersem zaten.Güzel Monitör bence dolar kuru daha düşükken(!) alman daha iyi olur, Şuan 3000 TL falan yeni yıldan sonra allah bilir kaç TL olur.

Benimde aklımda bu var şimdilik ama MSI ekrandan çok memunum GTX 1080 ile kullanıyorum herhangibi bir yırtılma yada performans düşüklüğü yaşamadım.RGB olayıda çok güzel : )
Bugün Vatan Bilgisayar'dan bilgilendirme mail'i geldi.Ekimin ilk haftası dağıtıma başlanılcakmış 2080 ve 2080 Ti kartlar için.İlgilenen arkadaşlar varsa duyurulur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar 1080 Ti ile 2080 arasında fark yok denecek kadar az 1080 Ti var ise 2080 almaya değmez ama 2080 Ti'da baya bir fark var özellikle FPS konusunda. Şahsen FPS benim için önemli online oyun oynayan biri olarak.

Nasıl fark yok hemen hemen 2 e katlıyor. 1080 i 2080 özelliklerini güzel araştır yanlış bilgilendirmeyelim milleti

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı