RTX 2080 ve 3600X bir anda görüntü vermeyi kesmesi

coldfujin

Decapat
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle yaklaşık 2 veya 3 ay önce yeni bir sistem topladım:

- MSI RTX 2080 Super Gaming Trio.
- Ryzen 5 3600X.
- ASUS TUF B450-PRO GAMING.
- Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) DDR4 3600MHz.
-Cougar turret RGB 700W 80+ midt ATX Gaming kasa.

Hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanıyordum fakat internette gezerken bir anda bilgisayar rest attı, sonra ard arda restler atıyormuş gibi fan sesleri çıkmaya başladı. Bu sırada ekrana hiçbir şey gelmiyordu. Kapattım fişini vs çektim. Sürekli rest atma geçti fakat ekrana hiçbir şekilde bir şey gelmiyor.

Kasanın içini açtım baktım her şey sorunsuz çalışıyor gözüküyor ekran kartı ışıkları yanıyor fanlar dönüyor vs ama hiçbir görüntü yok. Monitörden şüphelenip başka bir cihaza bağladım sorun devam ediyor.

Dip not:
-Yaklaşık 1-2 hafta önce bir kere daha böyle abi bir rest atmıştı bilgisayar kendi kendine ama o zaman normal bir şekilde açılmıştı ve devam ettim.
-Klavye haricinde kulaklık ve farenin ışıkları yanıyor bir tek klavye ve ekrana bir şey gelmiyor var gibi.
Yardımcı olabilecek kimse?
Güncelleme : Tanıdığım bir bilgisayarcıya götürdüm ve her şeyi denedik. Ramleri tek tek her slotta takmak olsun bios pili, ssd'i çıkarmaysa kadar. Başka bir ekran kartı da takıldı ama nafile. Sorunun anakartta olduğunu söyledi garantisi varken götürüp ona baktıracağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı