RTX 2080 ve i5 9600K Sistem, CS:GO'da 200 FPS Veriyor

playersk8

Hectopat
Arkadaşlar sistem topladım. Ancak CS:GO'da 200 civarı FPS alıyorum. Başka videolara baktığımda adamlar 400-500 FPS alıyor. Bunun nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz?

CSGO1.jpg

CSGO2.jpg

Arkadaşlar ayar bu.
Aldığım FPS, ekran kartının ne kadar kullanıldığı Hepsiburada. Rica etsem yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS GO sistem zorlayan bir oyun olmadığından ve düşük ayarlarda oynadığınızdan darboğaz oluyor. Ayarları en yükseğe alın çözünürlük arttırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoklu CPU açsanız bile FPS inanılmaz bir değişiklik göstermeyecektir.
CS:GO tek çekirdek performansı güçlü işlemcilerde yüksek FPS veriyor.

Ben teknik konularda pek bilgili değilim. Ama videolarda gördüğüm kadarıyla Intel işlemcilerin tek çekirdek performansı AMD göre daha iyi gözüküyor.

Bu yüzden izlediğin videolar'ın kendi işlemcin ile aynı olduğundan ve yakın tarihte çekildiğinden emin ol.
Eğer ona göre FPS bir uçurum varsa tekrar yazarsın.

1080p monitörün varsa 4:3de oynamamanı tavsiye ederim. Mouse DPI ayarın ona göre olabilir ama 16:9da daha düzgün performans alırsın. Şuan bazukayla sinek avlıyorsun :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı