Parçaları stok olarak kullansak herhangi bir OC işlemi yapmasak sıkıntısız kullanırız diye tahmin ediyorum, Tomhawk modelini aklımdan geçirmiştim, önerinizi dikkate alacağım.
Parçaları stok olarak kullansak herhangi bir OC işlemi yapmasak sıkıntısız kullanırız diye tahmin ediyorum, Tomhawk modelini aklımdan geçirmiştim, önerinizi dikkate alacağım.
Msi B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı
@Sylveon benim seçtiğim anakartta VRM var sanırım.
"DIGI+ VRM - Kararlı Güç İçin Hassas Kontrol Endüstrinin en iyilerinden biri olan Digi+ VRM voltaj regülatör modülü (VRM), işlemciye her an akıcı ve net bir güç iletimi yapılmasını sağlar."
@Sylveon benim seçtiğim anakartta VRM var sanırım.
"dıgı+ VRM - kararlı güç için hassas kontrol endüstrinin en iyilerinden biri olan digi+ VRM voltaj regülatör modülü (VRM), işlemciye her an akıcı ve net bir güç iletimi yapılmasını sağlar."