Yusuf Furkan BAL
Kilopat
Daha fazla
Tomahawk Max modeline düşülebilir benzer yapıda olduğu için daha aşağısını önermem.
Parçaları stok olarak kullansak herhangi bir OC işlemi yapmasak sıkıntısız kullanırız diye tahmin ediyorum, Tomhawk modelini aklımdan geçirmiştim, önerinizi dikkate alacağım.Tomahawk Max modeline düşülebilir benzer yapıda olduğu için daha aşağısını önermem.
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Daha aşağısı Gaming Plus Max olabilir ama alabiliyor iken Tomahawk daha mantıklı.Parçaları stok olarak kullansak herhangi bir OC işlemi yapmasak sıkıntısız kullanırız diye tahmin ediyorum, Tomhawk modelini aklımdan geçirmiştim, önerinizi dikkate alacağım.
Hocam ram için seçtiğiniz linkten uzun durun. Gamer_Arena'dan kesinlikle alışveriş yapmayın bir monitör aldım 23 gün sonra kargoladılar.~Corsair Vengeance RGB Pro: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
@Sylveon benim seçtiğim anakartta VRM var sanırım.
"dıgı+ VRM - kararlı güç için hassas kontrol
endüstrinin en iyilerinden biri olan digi+ VRM voltaj regülatör modülü (VRM), işlemciye her an akıcı ve net bir güç iletimi yapılmasını sağlar."
Anladım.VRM önemli değil önemli olan VRM'in kalitesi.
Peki, @Sylveon'un önermiş olduğu Tomhawk Max modelinde 4.Nesil desteği var mı?Bakın ileride Ryzen 4. nesil işlemciler çıkacak yükseltmek için bir de gidip anakart mı alsın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.