RTX 2080 ve Ryzen 7 3800X Sisteme Monitör Önerisi

Kuntay Yılmaz

Kilopat
Daha fazla  
Toplayacağım bilgisayar için hangi monitörü almam gerekiyor? 2K 144 Hz mi yoksa 240 Hz olan bir monitör mü? 24 inch mi, 27 inch mi? Curved mü Flat mi? Oynadığım oyunların oynama sıklığı sıralaması: LOL, PUBG, CS:GO, Apex. Bilgisayarımda 2080 ve Ryzen 7 3800X işlemci kullanacağım. Aklımda bulunan monitörleri aşağıdaki resimde sıraladım fiyatlari ile. 19 inchden geçiyorum bu monitöre 27 inch büyük gelebilir diye korkuyorum, bilmenizde fayda var.
Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

Monitör Tercih.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum güzel seçenekler dizmişsin fakat bana sorarsan bahsi geçen GPU ve CPU için 2K - 4K olmayan monitörleri direkt elemelisin. Özellikle oynadığın oyunlar çok oyunculu ve FPS oyunlar. 1080p 2080 için oldukça yetersiz gelebilir. Böyle bir sistem dizdikten sonra hüsrana uğraman iyi olmaz açıkçası. FPS düşüşleri falan canını sıkmasın sonra.
Kısaca: kesinlikle bütçene göre alabileceğin en iyi 1ms, 144z, 2K&4K monitörleri öneririm. Ayrıca bahsi geçen oyunları rekabetçi ve sık oynuyorsan (CS:GO gibi) ekrana yakından bakıyorsan vb. durumlarda oval monitörü sevmeyebilirsin. Onun dışında bütçene göre en iyisini seçmeye çalışman yeterli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı