RTX 2080 Ventus ses yapıyor

muratozkan41

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde MSI RTX 2080 Ventus ekran kartı bulunmaktadır. 18 ay oldu alalı ve bu zamana kadar hiçbir problem yasamadım. Şu an bir sorun yaşamaktayım ve sorunum ekran kartından gelen bir ses ve tahmin ediyorum ki fandan geliyor. Afterburner'dan Power limitle temp limiti en düşüğe çektiğimde sorunum kesiliyor fakat sistemi fabrika ayarlarına geri yüklediğimde sorunum geri geliyor.

Ekran kartımı zorlayacak bir sistemde temp limit ile Power limit en düşüğe çektiğim zaman normal maksimum 55 derece seviyelerinde oyunuma devam edebiliyorum.
Fabrika ayarlarına geri çektiğimde ekran kartım 10 saniye içinde 65 dereceye 1 dakika içinde 74 derece seviyelerine gelmektedir ve karttan sürekli vızırtı halinde sesi almaya devam ediyorum.

Daha önce böyle bir durum yaşayanlar, çözümü olanlar aklında fikri olanlar ne yapabileceğim hakkında bir şeyler yazabilirse sevinirim :) Şimdiden teşekkürler.

Hocam ses tam olarak şöyle bir şey yukarıda belirtmeyi unutmuşum. (11. Saniyede başlıyor) WhatsApp Audio 2021-06-17 at 13.59.54.mp4
Hocam sesin sebebi coil whine olabilir.
Hocam ses tam olarak şöyle bir şey yukarıda belirtmeyi unutmuşum. (11. Saniyede başlıyor) WhatsApp Audio 2021-06-17 at 13.59.54.mp4
Hocam ses tam olarak şöyle coil whine seslerini de dinledikten sonra benım sorunumun bu olduğunu düşünmeye basladım. Sizce ne yapmalıyım peki

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00