RTX 2080 yanına 40 bin TL'ye kadar sistem toplama

borghesia

Hectopat
Yer
İlkadım, Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2080 - 2600X
Sadece işlemci, RAM, PSU ve anakart olacak şekilde sistem toplayacağım. Ekran kartım RTX 2080. 5000 serisi ile onu da sonradan güncellemeyi düşünüyorum. 9700X'in sıcaklık ve düşük güç kullanımı PSU tarafından kazanç sağlatacak gibi olduğu için işlemci olarak onu düşündüm. Bütçe en fazla 40000 TL.

7800x3d alabilirsiniz düşük güç tüketiyor.

7800x3D alabilirsiniz düşük güç tüketiyor.

7800x3D soğutmam içinde öneriniz var mı?

7800x3d alabilirsiniz düşük güç tüketiyor.
Bütçe ekran kartı harici 40k ise anakart düşük kalmış bence. Altta aldığım düşünülebilir.
Psu da aynı şekilde.

7800x3D soğutmam içinde öneriniz var mı?
Soğutucu olarak da https://www.akakce.com/islemci-sogu...-rgb-360mm-sivi-sogutma-fiyati,173882596.html bu olabilir

Bütçe ekran kartı harici 40k ise anakart düşük kalmış bence. Altta aldığım düşünülebilir.
PSU da aynı şekilde.

Soğutucu olarak da https://www.akakce.com/islemci-sogu...-rgb-360mm-sivi-sogutma-fiyati,173882596.html bu olabilir.

XPG Lander-500 mid Tower kasa kullanıyorum. Soğutucu bu kasaya sığar mı?

XPG Lander-500 mid Tower kasa kullanıyorum. Soğutucu bu kasaya sığar mı?
Eğer kasanız buysa, kasnın üstü 240mm e kadar destekli. Ön tarafı ise 360mm e kadar destekliyormuş. Eğer uğraşmak istemiyorum derseniz https://www.akakce.com/islemci-sogu...zn34cWrgua0vILtuq4rkcRCjBodp-IAhoChUgQAvD_BwE
Bu da kasanın incelemesi buradan destekleyip desteklemediğini veya ayrıntıları öğrenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Eğer kasanız buysa, kasnın üstü 240mm e kadar destekli. Ön tarafı ise 360mm e kadar destekliyormuş. Eğer uğraşmak istemiyorum derseniz https://www.akakce.com/islemci-sogu...zn34cWrgua0vILtuq4rkcRCjBodp-IAhoChUgQAvD_BwE
Bu da kasanın incelemesi buradan destekleyip desteklemediğini veya ayrıntıları öğrenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemciyi vatandan temin etmek için gittim ama piyasanın çok üstünde bir fiyata ve sipariş şeklinde getirebileceklerini söylediler. Sıvı soğutucuda aynı şekil. Bu hafta içinde İtopya mağazasına gidip oradan satın almayı düşünüyorum. Sadece işlemcide kararsız kaldım. 9700X soğutucu ve güç kaynağından kazandırıyor ama neredeyse 7900X ile aynı fiyat.

Kasada sabit kalma sebebim zarif ve masaüstünde çok kaba durmuyor. Kasa içinde ek masraf yapmak istemiyorum yeni satın aldım.

Ek olarak illa AMD taraflı düşünmüyorum, intel tarafından da önerilere açığım.

İşlemciyi vatandan temin etmek için gittim ama piyasanın çok üstünde bir fiyata ve sipariş şeklinde getirebileceklerini söylediler. Sıvı soğutucuda aynı şekil. Bu hafta içinde İtopya mağazasına gidip oradan satın almayı düşünüyorum. Sadece işlemcide kararsız kaldım. 9700X soğutucu ve güç kaynağından kazandırıyor ama neredeyse 7900X ile aynı fiyat.

Kasada sabit kalma sebebim zarif ve masaüstünde çok kaba durmuyor. Kasa içinde ek masraf yapmak istemiyorum yeni satın aldım.

Ek olarak illa AMD taraflı düşünmüyorum, intel tarafından da önerilere açığım.
Muhtemelen İtopya mağazasında da pahalı olacaktır. İnternetten sipariş verebilirseniz daha uyguna gelebilir. Kargo geldiğinde ilk açılışta video ve resim çekerseniz de herhangi bir iade vs. durumlarında sorun yaşamazsınız. İşlemci konusunda da eğer ağırlıklı oyun için kullanacaksanız 7 7800x3d piyasadaki en iyi oyun işlemcisi olarak görülüyor.

Son düzenleme:
ASUS ProArt serisinin 11201₺ geri ödeme şeklinde mayıs ayına kadar süren bir kampanyası var. Konu hakkında bilginiz var mı? ProArt serisinden toplamam gereksize kaçar mı ya da avantajlı mı olur?
2024 Mayıs imiş kampanya.

Muhtemelen iyopya mağazasında da pahalı olacaktır. İnternetten sipariş verebilirseniz daha uyguna gelebilir. Kargo geldiğinde ilk açılışta video ve resim çekerseniz de herhangi bir iade vs. durumlarında sorun yaşamazsınız.

Ryzen 7900'e karar verdim ama kasadan ötürü yeterli sıvı soğutucu temin edemiyorum. Hava soğutucu tercih etmem gerekecek. Cooler Master Hyper 622 Halo bu işlemci için yeterli olur mu?

Son hali olarak sepet durumu görseldeki gibi.

1728928768968.png

Son düzenleme:
ASUS ProArt serisinin 11201₺ geri ödeme şeklinde mayıs ayına kadar süren bir kampanyası var. Konu hakkında bilginiz var mı? ProArt serisinden toplamam gereksize kaçar mı ya da avantajlı mı olur?
2024 Mayıs imiş kampanya.

Ryzen 7900'e karar verdim ama kasadan ötürü yeterli sıvı soğutucu temin edemiyorum. Hava soğutucu tercih etmem gerekecek. Cooler Master Hyper 622 Halo bu işlemci için yeterli olur mu?

Son hali olarak sepet durumu görseldeki gibi.

Eki Görüntüle 2329608
Hava soğutucu alacaksanız o kadar para vermeye gerek yok bence. THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı