RTX 2080S frekans düşürmesi

Daha fazla  
RTX 2080 Super'li sistemde kart 84 dereceye ulaşıp throtle, yani hız düşürme yapıyor, kafayı yiyeceğim. Bu adamlar nasıl kart üretiyor abi? Güya Overclock'lu diye aldık, kart ısınınca düz 2080 performansı veriyor :( Bu arada ekran kartım Gigabyte RTX 2080 Super Windforce O.C, kasada 3 fan + 1 tahliye fanı var. İşlemci de farksız, 85'i buluyor. :/ Yok mu çözümü? O kadar para verdik, sistem topladık, uzun süre kullanalım diye. Daha yeni yahu :(

Windforce zaten sıkıntılı diye biliyorum yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ama emin değilim.

İşlemci ısınmasından şikayetciyseniz sıvı soğutucu alabilirsiniz veya fanlarınızı temizleyebilirsiniz sıcaklık değerlerini düşürmek için termal macunu değiştirin mümkünse odaya vantilatör tarzı küçük bir şey alabilirsiniz oda sıcaklığı fazlaysa kasanın hava çıkışı az olabilir bundan kaynaklıda olabilir oda sıcaklığınında etkisi var biraz daha bilgi verebilir misiniz kasa hakkında-bilgisayar hakkında.

Windforce zaten sıkıntılı diye biliyorum yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ama emin değilim.

İşlemci ısınmasından şikayetciyseniz sıvı soğutucu alabilirsiniz veya fanlarınızı temizleyebilirsiniz sıcaklık değerlerini düşürmek için termal macunu değiştirin mümkünse odaya vantilatör tarzı küçük bir şey alabilirsiniz oda sıcaklığı fazlaysa kasanın hava çıkışı az olabilir bundan kaynaklıda olabilir oda sıcaklığınında etkisi var biraz daha bilgi verebilir misiniz kasa hakkında-bilgisayar hakkında.
Kasa cooler master mesh kasa. Yan tarafı camlı. Anakart MSI

Kasa Cooler Master mesh kasa. Yan tarafı camlı. Anakart MSI.

O kasayı pek bilmiyorum maaleseff biraz daha fan desteği yaparsanız ve sıvı soğutucu alırsanız en azından işlemcideki ısınma sorunu biter kasa içini olduğunca ferah tutmaya çalışın küçük masaüstü vantilatörler var onları kullanın oda sıcaklığı fazlaysa dediğim gibi.

O kasayı pek bilmiyorum maaleseff biraz daha fan desteği yaparsanız ve sıvı soğutucu alırsanız en azından işlemcideki ısınma sorunu biter kasa içini olduğunca ferah tutmaya çalışın küçük masaüstü vantilatörler var onları kullanın oda sıcaklığı fazlaysa dediğim gibi.
Daha yeni aldık ya. Maddiyat sorun

Bütçe belirtirseniz soğutucu önerebilirim, bazı hava soğutmalar 240mm sıvı soğutma performansı veriyor illa sıvı soğutma almak zorunda değilsiniz. Kasa modeli belirtseydiniz daha iyi olabilirdi.

Bütçe belirtirseniz soğutucu önerebilirim, bazı hava soğutmalar 240mm sıvı soğutma performansı veriyor illa sıvı soğutma almak zorunda değilsiniz. Kasa modeli belirtseydiniz daha iyi olabilirdi.
Cooler master masterbox td500. Taksite bağlar yine alırım o sorun değil de. Kasa çok büyük , Atx kasa. Taşırken nakliye sırasında parçalara zarar veririm diye korkuyom. Kendim takamam çünkü tecrübem yok, mecbur bilgisayarcıya götürcem. Acaba parasını versem eve gelip montaj yaparlar mı ?😕

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı