RTX 2080s alınır mı?

Konuyu açan RT'de daha iyi görüntü alırım diye mi, oyunda daha fazla performans alırım diye mi açtı konuyu sizce?

Ray Reconstruction'ın performansa da etkisi olacak az da olsa evet. Fakat yalnızca RT açıldığında geçerli bu artış o da durumuna göre 2-3 FPS oynatır.

Normalde ben AMD kullanmayı tercih eden birisiydim. Sonradan DLSS 3.5 çıkacağını öğrenince NVIDIA kartlara geçiş yapma kararı aldım. RTX 20 serisi kartlarda çalışacak diyorlar, ben de fazla param olmadığı içın ikinci el bir RTX 2080 Super almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? 3060TAN iyi falan diyorlar.

(8 GB yetmiyor falan diyecekseniz direkt konudan çıkabilirsiniz)
FSR 3.0 ı gördün mü ? DLSS 3 ten daha iyi.

Bilmem, kartına göre değişir. Dizüstü 3060 ile ben RT kullanamıyorum performans yüzünden. 2080s daha performanslı ama RT konusunda değil. @kino kullanabiliyor olabilir 4060Ti ile. 40 serisinde yalnızca kare oluşturma bile büyük iş. Öncesi kartlarda bence 3080 altında RT pek kullanılır değil gibi. Yani düşük RT ile hiç RT arsında FPS düşüşüne değer bir fark yok bence. Yüksekte açabiliyorsan RT kimi oyunlarda ciddi güzellik katıyor, eğer açabiliyorsan. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı