%70 civarında 80 dereceyi gördü otomatik ayarlarda kullanıyorum fanları ama denemeye değer.Fanları fullemeyi denediniz mi Afterburner'dan? Belki biraz etkisi olur.
Deneyeceğim undervolt etmeyi.Düzgün undervolt yaparsan hiç performans kaybetmeden 5-10 derece düşürebilirsin.
Deneyeceğim undervolt etmeyi. Bildiğiniz güzel bir rehber veya video var mı yardım alabileceğim?Düzgün undervolt yaparsan hiç performans kaybetmeden 5-10 derece düşürebilirsin.
Çok zor bir şey değil ben kendim çözmüştüm.%70 civarında 80 dereceyi gördü otomatik ayarlarda kullanıyorum fanları ama denemeye değer.
Deneyeceğim undervolt etmeyi.
Deneyeceğim undervolt etmeyi. Bildiğiniz güzel bir rehber veya video var mı yardım alabileceğim?
Güzel fikir sağolunHocam kullanıcı ayarlı fan profili atayın. Mesela 70-75 dereceyi görünce %100 yapın. Ben bütün GPU'larımı bu şekilde ayarlıyorum yıllardır. Isınma sorunu yaşamıyorum hiç.
Nispeten haklısınız ama her kartın güç gereksinimi farklı 250W çeken bir kartı soğutmak o kadar kolay değil çoğu yabancı forumda Ventus modeli için normal denmiş. Gaming X modeli olsaydı evet fazla olabilirdi ama bu model için ideal.Dereceler hiç normal değil
Normal diyebilenler ne yaşıyor ekran kartının sınır derecesi zaten 85 derece
Bir ekran kartının oyunda yük altında olması gereken sıcaklık maksimum 70 75 derecedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.