RTX 2080S vs RX 5700 XT

Gaming Gecesinde uygun fiyatlı ekran kartı olabilir.
2080 SUPER tabii ki ve o model kötü değil.
Sonra konu açılıyor ekran kartım çok ısınıyor diye. Deneyimlerimize göre diyoruz bunları.

Acaba yeni gelecek olan da coil whine olma olasılığı ne olacak açıkcası merak ediyorum. Bu arada yük altındaki ısı değeriniz nedir?
70 derecenin üstünü görmedim ama uzun süre aralıksız kullanmadım. Uzun süreli kullanımda 75 olmadı 80'i geçeceğini düşünmüyorum. 5800 TL veya altında bir fiyata çıkarsa bence alınabilir, malum RTX 3070 6500 TL'nin de üstünde.

Gaming Gecesinde uygun fiyatlı ekran kartı olabilir.
Bugün için umudum Gaming Gecesi hocam. Lakin diğer sitelerinde indirim yapmasını bekliyorum açıkçası.

2080 Super kullanıcısı olarak önerim 2080 Super. Oynadığım oyunlarda 5700 XT'nin aynı çözünürlükteki testlerine bakıyorum, arada ciddi farklar mevcut .

2080 Super kullanıcısı olarak önerim 2080 Super. Oynadığım oyunlarda 5700 XT'nin aynı çözünürlükteki testlerine bakıyorum, arada ciddi farklar mevcut .
5700'de driver ve ısınma sorunları oluyor.

Bari 3060 alın ya. 2080S almazsam öldürseler bile ölmeyi tercih ederim. Çünkü daha yenisi varken eskiyi kullanmak olmaz. Oyun oynarken neyim zevk almam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…