RTX 2080S vs RX 5700 XT

Hocam RX 57000 XT'nin anladığım kadarıyla ne 2070S ne de 2080S karşısında hiçbir model fark etmeksizin artısı yok :)

5700 XT'nin en iyi kartı nitrodur. Kullandım. Driver hatasından kafayı yiyecektim, tamam ısınma sorunu yoktu ama insan rahat etmek istiyor. 2080 Super Ventus giriş seviyesi deniyor. Oyunlarda 70 derecede Max çalışıyor. Ve en büyük artısı hata yok, atma yok.

5700 XT'nin en iyi kartı nitrodur. Kullandım. Driver hatasından kafayı yiyecektim, tamam ısınma sorunu yoktu ama insan rahat etmek istiyor. 2080 Super Ventus giriş seviyesi deniyor. Oyunlarda 70 derecede Max çalışıyor. Ve en büyük artısı hata yok, atma yok.
Son kararım galiba 2080 Super olacak lakin fiyatı da umarım mutlu eder beni Gaming Gecesinde :) Teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için.

Hocam gönül ister 3070 alalım lakin artan dolar kurunu göz önünde bulundurmamız gerektiği gibi kendi bütçemde aşmamam gerek. Tabi bunun yanı sıra şuan küresel Covid19 yüzünden gecikmeler yaşanıyor ve yaşanacak gibide tamimiyle zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.

En çok korktuğum durum maalesef oyundan soğumak. Apex Legends ve MW/WZ oynuyorum şuan için ve 2k da 144hz'i gerçekten bir nebzede olsa stabil şekilde sorunsuz almak istiyorum.

Tavsiyenizi dikkate alacam hocam. Gönlümden de geçen 2080Super açıkçası lakin dediğim gibi ne derece fark görürüm ne derece stabilizasyon alırım söz konusu olunca insan bildiğinde bile tereddüt ediyor. :)
Bence 3070 bütçenizi pek aşmaz. Yani az aşsa da hem daha güncel bir kart almış olup hem 2080super değil 2080ti'dan daha güçlü bir kartınız olacak.

Bence 3070 bütçenizi pek aşmaz. Yani az aşsa da hem daha güncel bir kart almış olup hem 2080super değil 2080ti'dan daha güçlü bir kartınız olacak.
Haklısın yani şuan için en uygun Rtx 3070 Palit ekran kartına ait. Dolar kurunu ve Covid19 dan dolayı gümrükte yaşanan sıkıntıları baz alırsak. Ne kur düşer ne de yakın zaman da stok sorunu çözülecek gibi durmuyor. Bu durumda Palit alsam herhangi bir pişmanlık olmadı diye düşünüyorum. Yani alma taraftarı değilim ama bilgi açısından soruyorum.

Bende 5600x bir sistem topladım sadece ekran kartı kaldı.İncehesap rtx2080s için 4500-5000 gibi bir fiyat çekerse alınabilir diger türlü rtx3070 için biraz daha zorlanarak 7000 tl gibi almak daha mantıklı olur sanki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı