RTX 2080Ti ve i9-9900K Sistem Toplama

Draces

Kilopat
Arkadaşlar ben yurt dışında yaşıyorum, bu sistemi toplamaya karar verdim fakat aklımda takılan sorular var. Acaba bu parçalardan daha iyi bu sisteme yakışacak parçalar var mıdır veya bu haliyle uyumsuzluk vb. sorunlar olur mu sistemde? RAM'leri 32 GB yapmak istiyorum ama 16GB gayet yeterli diyorlar, sizce bu sisteme eğer RAM'leri 32 GB yaparsam 2x16 GB mı yoksa 4x8 GB mı takmak mantıklı? İleride yükseltme yapmayacağım zaten, 32 GB beni bayağı bir süre götürür diye düşünüyorum. Monitör olarak AOC'nin AG241QG modeli ile Acer XB241YU modeli arasında kayda değer farklılıklar var mıdır? Kulaklık olarak Sennheiser GSP550 ile GSP 600 arasında kaldım siz ne önerirsiniz? Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.

İşlemci: Intel Core i9-9900K

İşlemci Soğutucu: Corsair Hydro H115i PLATINIUM

Anakart: Asus ROG Strix Z390-E Gaming

Bellek: Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2x 8 GB) DDR4 3200 MHz CL14

Ekran Kartı: Asus Geforce ROG Strix RTX 2080 Ti OC Gaming

SSD: Samsung 970 PRO 1 TB

Sabit Disk: WD Black 2 TB

Kasa: Corsair Obsidian 500D RGB SE PREMIUM

Güç Kaynağı: Corsair RM850i

Kasa Fanı: Corsair LL120 RGB

Fare: Razer Mamba Elite

Klavye: Razer Blackwidow Chroma v2 Green Switch

Monitör: Acer Predator XB241YU

Mouse Pad: (Mouse Pad önerilerinizi bekliyorum.)

Kulaklık: Sennheiser GSP 600

Sisteminde MSI kullanmak istemiyorum bilmiyorum hep MSI kötü diye anılıyor belki o yüzden, ağırlıklı olarak oyun oynayacağım için i9-9900K tercih ettim, dediğinizden şunu anladım 4 slotun tamamını doldursam bile sistemim dual channel olarak çalışacak değilmi peki performansta ne gibi eksiler yaşarım teşekkürler

Normal dual channel ile aynı deneyimi yaşarsın herhangi bir fark olmaz. Asus ile arasında neredeyse hiçbir fark yok. Fakat fiyat bakımından asus çok daha pahalı bu yüzden Meg önerdim. Ayrıca GİGABYTE ın AORUS ultra anakartını da alabilirsiniz. 4200 mhz ram frekans desteği var.

Bu sisteme Aorus 2080 Ti Xtreme konulursa tasarım anlamında da çok tatmin edici olur. Bütçenizi zorlamıyor ise tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus Geforce ROG Strix RTX 2080 Ti hangi siteden alacaksın yazabilir misin acaba

Asus Geforce ROG Strix RTX 2080 Ti hangi siteden alacaksın yazabilir misin acaba
Bu siteden alacağım fakat stoklara ne zaman gireceği belli değil fakat RTX 2080Ti COD Black Ops 4 Edition 07.01.2019 tarihinde stoklarda olacağı yazıyor ama OC modeli olup olmadığını bilmediğim için satın almayacağım

Marka öneriyoruz Daha da yükseği lazım herhalde. RTX 2080 Ti SLI gibi.
Neden olmasın ileride onu da yaparım ama o kadarına da gerek yok zaten ben 2. ekran kartını alana kadar yeni ekran kartları çıkar bunu da satarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…