RTX 30 serisinden 8.000-13.000 TL sistem önerisi

Bütçe
8.000-13.000
Bu videoda performans farkına bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim sistemde de zaten 3070 var.

Attığınız videoya göre performans olarak 5600X daha iyi. O zaman Sinerji Ultimate Ryzen 5 5600X 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX3070
Bu kasayı almak daha mı mantıklı olur?

13750 TL. Önerdiğim anakart, RAM, kasa, PSU, SSD gibi bileşenler daha kaliteli.

Ek olarak sinerjideki sistemin psu'suda kötü.

5600X güçlü bir işlemcidir evet. OC yapamazsınız ama. Neden mi? OC desteği var biliyoruz. O işlemciye stok fanı bile yetmiyor. OC için en azından 240mm sıvı öneriyorum ve çoğu kişide öneriyor. 5600X alırsan 300-500 TL soğutmaya ayırması gerekiyor, Wraith Stealth ile ısınıyor o işlemci.

Önerdiğim sistem ise.

3070 ve 2700X (8c/16t) render ve oyun canavarı.

13750 TL. Önerdiğim anakart, RAM, kasa, PSU, SSD gibi bileşenler daha kaliteli.

Ek olarak sinerjideki sistemin psu'suda kötü.

Bütün linkleri inceledim, toplam fiyat dediğiniz gibi 13750 TL. Sadece akakce.com'daki tam satış olayını bilmiyorum. Yani bildiğim kadarıyla farklı sitelerdeki ürünleri tek bir sitede listeliyor. Eğer sitenin olayını doğru biliyorsam ürünlerin hepsini farklı yerlerden satın alıyoruz. Peki ürünleri tek bir yerden alma şansım var mıdır sizce? Farklı yerlerden almak biraz zor olacak gibi geliyor bana.

Bütün linkleri inceledim, toplam fiyat dediğiniz gibi 13750 TL. Sadece akakce.com'daki tam satış olayını bilmiyorum. Yani bildiğim kadarıyla farklı sitelerdeki ürünleri tek bir sitede listeliyor. Eğer sitenin olayını doğru biliyorsam ürünlerin hepsini farklı yerlerden satın alıyoruz. Peki ürünleri tek bir yerden alma şansım var mıdır sizce? Farklı yerlerden almak biraz zor olacak gibi geliyor bana.
Parçaları en uygun yerlerden bulunca böyle oluyor maalesef. Biraz zor olacak çok sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Üstte birisi bir sistem daha atmış fiyat açısından 750 lira civarı daha ucuz. O nasıl size göre? Açıkçası bana fena gelmedi.

5600X oyunlarda 2700X'e 40 FPS civarı fark atıyor. Bu videoya bakın isterseniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

5600X oyunlarda 2700X'e 40 FPS civarı fark atıyor. Bu videoya bakın isterseniz:

Az önce ben de fps testlerine bakayım dedim benden önce davrandınız. Sanırsam en mantıklısı ya sizin linklerini attığınız bileşenleri almak ya da Sinerji'deki bilgisayarı almak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı