Gigabyte 3070 ReSize BAR VBIOS Güncellemesi

Hocam benim anakart ASUS ROG STRIX B550-E ve işlemcim 5600X ekran kartım Gigabyte 3070 yeterli mi?
Evet, VBIOS güncellemesi yapabilirsiniz. Hatta sizden ricam oyun içindeki farkları eğer mümkünse yazmanız, böylece küçük çapta bir veri tabanı oluştururuz.
 
Hocam peki ekran kartı BIOS'u nasıl güncelliycem.
Belirttiğim liste üzerinden Gigabyte için olan VBIOS dosyasını indireceksiniz, orda zaten ne yapmanız gerektiği yazıyor. Anakart BIOS güncellemesi gibi değil bu işlem, yaklaşık 10 saniye falan sürüyor ama rehberi dikkatlice okuyun, kurulumdan önce yapmanız gerekenler yazıyor orda =)
 
Belirttiğim liste üzerinden Gigabyte için olan VBIOS dosyasını indireceksiniz, orada zaten ne yapmanız gerektiği yazıyor. Anakart BIOS güncellemesi gibi değil bu işlem, yaklaşık 10 saniye falan sürüyor ama rehberi dikkatlice okuyun, kurulumdan önce yapmanız gerekenler yazıyor orada =)

Hocam 3 tane indirme linki var hangisi.
Ekran Görüntüsü (2).png
 
@B 52 Stratofortress o konu hakkında inan hiçbir bilgim yok, internetten hızlıca bir baktım ama şimdilik sadece RTX 3000 serisi için gözüküyor =(

NVIDIA'nın kendi resmi sitesinde evet gözükmüyor şu an, bende insanları yanlış yönlendirmemek için eklemedim ama Reddit'te Ryzen 3000 serisine sahip kullanıcıların neredeyse hepsi yapmış ve çalışıyor diyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: @OsurtanBiber Gigabyte kendi sitesinde desteklediğini yazmış. (Kaynak.)
Eki Görüntüle 949771

Gigabyte ekran kartları için bir bilgim yok kullanmadığım için, ama araştırıyorum şu an sizin için.

Hocam versiyon numarası farklı boyutlar aynı acaba bölge olabilir mi?
 

Geri
Yukarı