RTX 3000 serisi laptoplar ne zaman çıkar?

Eğer hikaye odaklı AAA oyunları oynamak istiyorsan en az 3070'li bir laptop alman gerekecek onun fiyatlarının da 20-25K arası olacağını düşünüyorum şahsen ben inşallah daha ucuz olur ama zannetmiyorum.

Şimdi gördüm zaten ASUS tarafından haber gelmiş Ryzen 5000 ve RTX 3080'li Dizüstü Bilgisayarlar Geliyor - Technopat
Eğer hikaye odaklı AAA oyunları oynamak istiyorsan en az 3070'li bir laptop alman gerekecek onun fiyatlarının da 20-25K arası olacağını düşünüyorum şahsen ben inşallah daha ucuz olur ama zannetmiyorum.
Dün haber çıkmış o zaman beklemeye devam!

Son düzenleme:

Merhabalar.
rtx 2080superli Monster laptop 21bin TL.
Yurtdışında 3070, 2080s den 150 dolar daha ucuz o yüzden hiç sanmıyorum yüksek fiyatlar olacağını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı