RTX 3050, 3060 ve 3060 Ultra Sistem Tercihi

Lucifero21

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Content Creator
Selamlar, bildiğiniz üzere geçenlerde bu 3 kart duyuruldu.
Bu üç karttan birisini içeren bir sistem toplamak istiyorum işemciyi kafamda belirledim R5 5600X almayı planlıyorum.
Oyunları 1080P monitörümden oynuyorum ve 2K'ya geçmeyi de düşünmüyorum şimdilik.
Gelelim sadede bu üç karttan ben 3060'ı düşünüyorum bu kartlarla ve bu işlemciyle hangi fiyata kadar bir sistem daha kârlı olur?

Duyuruldu mu bilmiyorum. Yani haberim yok ama tavsiyem şu yönde;
Bu kartlar 2K değil 1080P kartı biraz. 2K isterseniz 3060 Ti alın. Bunlar arasından 3060 Ultra.

Selamlar, bildiğiniz üzere geçenlerde bu 3 kart duyuruldu.
Bu üç karttan birisini içeren bir sistem toplamak istiyorum işemciyi kafamda belirledim R5 5600X almayı planlıyorum.
Oyunları 1080P monitörümden oynuyorum ve 2K'ya geçmeyi de düşünmüyorum şimdilik.
Gelelim sadede bu üç karttan ben 3060'ı düşünüyorum bu kartlarla ve bu işlemciyle hangi fiyata kadar bir sistem daha kârlı olur?
Tam amacın galiba oyun oynamak işlemci iyi bir seçim. Ekran kartı olarak O ekran kartı 2k bir ekran kartı. ama istiyorsan eger paran yetiyorsa 3070 alabilirsin işlemcin ona denk bir işlemci ama Bugün nvdia yeni kartlarını duyurucak bence ondan sonra karar ver hocam.
Duyuruldu mu bilmiyorum. Yani haberim yok ama tavsiyem şu yönde;
Bu kartlar 2K değil 1080P kartı biraz. 2K isterseniz 3060 Ti alın. Bunlar arasından 3060 Ultra.
Daha duyrulmadı. 3060 ultra için bence 12gb Vram Biraz Fazla gelir. onun yerine 3060 ti 8gb.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı