Bu DLSS nedir tam anlayamadım,bazı RTX lerde yokmuş doğru bilgi mi ?
Ultra beklentim yok ama en azından Low da 30-40 olmasa iyiydi.
Bu bilgiyi çok araştırdım var mı yok mu diye.Yalnız ayar yapılmadığı sürece 60w de çalışıyormuş galiba.75w olduğun da ne kadar performans farkı olur ki ?
Hocam üründen memnun musunuz ? Muhtemelen Ram takviyesi yapmışsınızdır,oyun performansları ne durumda.Biraz yeşillendirir misiniz.
8GB ram takviyesi yaptim aynen, memnunum suana kadar ARK Survival, Rust, CSGO, RDR2, Sea Of Thieves ve PUBG oynadim ve hepsinde görüntü kalitesi o zaman tatmin oldum, kasma gibi bir durumla karşılaşmadım. Soğutma olarak genellikle 80 derecelerde.
8GB ram takviyesi yaptim aynen, memnunum suana kadar ARK Survival, Rust, CSGO, RDR2, Sea Of Thieves ve PUBG oynadim ve hepsinde görüntü kalitesi o zaman tatmin oldum, kasma gibi bir durumla karşılaşmadım. Soğutma olarak genellikle 80 derecelerde.
Anladım hocam.Bu modelde 3 tane USB 3.2 portu mu var yoksa bir tanesi 2.0 mı ?
Herhangi bir ayar yaptınız mı Armory Crate'den ? Ne kadara almıştınız ürünü ?
Monster Abra A5 V18.1 i7-11800H 8 GB 500 GB SSD RTX3050 15.6'' Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Monster Abra A5 V18.1 i7-11800H 8 GB 500 GB SSD RTX3050 15.6'' Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam aynı yerde 500 TL farkla bu model var.Aralarında ne fark var anlayamadım neden fiyat farkı var acaba.Hatta benim attığım 256 SSD olmasına rağmen daha pahalı.
Hocam aynı yerde 500 TL farkla bu model var. Aralarında ne fark var anlayamadım neden fiyat farkı var acaba. Hatta benim attığım 256 SSD olmasına rağmen daha pahalı.