RTX 3050 8 GB sisteme PSU önerisi

Elimin altında PC vardı motor almak için satmak zorunda kaldık. Ondan dolayı yüksekler de uçamıyorum. Bütçem kısıtlı.

Hocam Ray Tracing kullanmak gibi bir amacım yok ben sadece PSU önerisi istedim birden kendimi sizi ikna etme çabasının içinde buldum ayrıca evet sözleşme ile gönderiyorlar.

Berbat markalar koydukları bir gerçek araştırın.
Değil. Çok iyi SSD'ler ve markalar olmasa da, sorun çıkartacak ürünler değiller çoğu. Kendi deneyiminize göre bileşenlere sövmeyin.
A750'de çöp. 3050 alması daha iyi olur muhtemelen.
Hocam Ray Tracing kullanmak gibi bir amacım yok ben sadece PSU önerisi istedim birden kendimi sizi ikna etme çabasının içinde buldum ayrıca evet sözleşme ile gönderiyorlar.
Öneri verdim size. PK550D yeterlidir.

Şimdiden uyarayım pek bir beklentiniz olmasın Bu karttan yeni çıkan oyunları düşük grafiklerde 30 FPS yakın oynarsınız

Bir şans verilmeli, daha zamanı var, gittikçe kartlarını iyilestirdigini düşünüyorum Intel'in.

Şimdiden uyarayım pek bir beklentiniz olmasın Bu karttan yeni çıkan oyunları düşük grafiklerde 30 FPS yakın oynarsınız
Yeni çıkan oyunlardan kastınız hangi oyunlar? 30 FPS verebileceği bir oyun düşünemiyorum.

Yeni çıkan oyunlardan kastınız hangi oyunlar? 30 FPS verebileceği bir oyun düşünemiyorum.
Mesela benim laptopumda RTX 3050 4GB modeli var, DLSS açık orta-yüksek ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte Forza Horizon 5'te 80-100 FPS değerleri alıyorum. Hem de mobil ekran kartı olmasına rağmen, arkadaşına attığı sistemdeki 8GB model ve masaüstü için olan. Benim ekran kartının neredeyse 1.5 katı daha fazla performans vermesi gerekli.

Mesela hocam, PCBuild sitesine göre bu sistemin yeni olmayan ama bayağı ünlü olan oyunlarda verebileceği FPS değerleri:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…