Dediğim gibi berbat bir kart değil dediğiniz kadar ama benim param olsa ben niye bu karta para vereyim neden 3060-3090 almayayım.
Ya hocam rx fln almak çok daha mantıklı lanet kartı almak yerine yani niye masaüstü için çıkarmışlar anlamıyorum berbat bir kart yaHocam, arkadaşın attığı sistem 11k. En ucuz 3060 ise 10k.
Bu kart ile RT hayalleri kurmayın. RX 6600 sistem alın. RTX 3050, resmen çöp. 3090'da çöp bu arada.
bir günde bir sürü 3050 konusu açıldı. Sözleşmeyle mi gönderiyorlar sizi?
Değil. Çok iyi SSD'ler ve markalar olmasa da, sorun çıkartacak ürünler değiller çoğu. Kendi deneyiminize göre bileşenlere sövmeyin.Berbat markalar koydukları bir gerçek araştırın.
A750'de çöp. 3050 alması daha iyi olur muhtemelen.@5h13ld Bu sistem varken tercih etmezdim.
SSD'ler biraz geç yükleniyor, dolayısıyla göremedim fakat MLD olması lazım. Değiştirmenizi öneririm.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Öneri verdim size. PK550D yeterlidir.Hocam Ray Tracing kullanmak gibi bir amacım yok ben sadece PSU önerisi istedim birden kendimi sizi ikna etme çabasının içinde buldum ayrıca evet sözleşme ile gönderiyorlar.
A750'de çöp. 3050 alması daha iyi olur muhtemelen.
Neden Intel Arc A750 önermiyorum?
Arkadaşlar merhaba, üç ay boyunca Intel Arc A750 ekran kartını kullandım. Forumda da tercih edilebilecek kart diye öneriyordum ama kısa zaman önce kartı satıp RX6600 aldım. Bunlar tamamen benim kendi nedenlerimden dolayıdır, yani markayı ya da kartı kötülemek amaçlı konu açmadım, sadece kişisel...www.technopat.net
Yeni çıkan oyunlardan kastınız hangi oyunlar? 30 FPS verebileceği bir oyun düşünemiyorum.Şimdiden uyarayım pek bir beklentiniz olmasın Bu karttan yeni çıkan oyunları düşük grafiklerde 30 FPS yakın oynarsınız
Düzgün bir kart çıkartırlarsa verilir ama bu kartlar söz konusu bile değil. Zaten ilk kartlarından pek bir şey bekleyemezdik.Bir şans verilmeli, daha zamanı var, gittikçe kartlarını iyileştirdiğini düşünüyorum Intel'in.
Mesela benim laptopumda RTX 3050 4GB modeli var, DLSS açık orta-yüksek ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte Forza Horizon 5'te 80-100 FPS değerleri alıyorum. Hem de mobil ekran kartı olmasına rağmen, arkadaşına attığı sistemdeki 8GB model ve masaüstü için olan. Benim ekran kartının neredeyse 1.5 katı daha fazla performans vermesi gerekli.Yeni çıkan oyunlardan kastınız hangi oyunlar? 30 FPS verebileceği bir oyun düşünemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.