Çözüldü RTX 3050 (8 GB VRAM) FurMark test sonuçları nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@He stole my money Warp Optima Intel 11400F 16GB RGB RAM 512GB Nvme SSD RTX 3050 8GB Siyah Oyuncu Bilgisayarı - Warp.com.tr hocam bakarmısınız beyazı siz ne düşünüyorsunuz
O ekran kartı balon sayılır, 10K etmez pek normalde sıfır 7K filan olması gerekiyor. 2.el'de 3000TL'lik 1660 ailesi gücünde çünkü. İşlemci ise 2.el 2500 filan, sıfır olarak ise normalde 3000 bin civarı olur.
16GB RAM: 1000-1200TL
H serisi anakart: 2000TL

Cidden kötü fiyatlı sayılır doğrusu, 17 bin'e RX 6600 veya ARC A750 sistemler bile daha performanslılar. Birde ölü soket, 12400F olsa enazından güncelleme imkanı olurdu.

RTX 2060'a göre güçsüz kalıyor bariz, 1660Ti gücünde ama DLSS ile geçiyor.

İsminiz güzelmiş. Özgür insanlarız hocam, direk ismimi kopyalamadığınız sürece hiçbir masuru yoktur zaten.

WARP bilindik ve güvenilir marka değil.
Kendi WARP marka SSD'leri ile anakartları (Anakart WARP diye düşünüyorum.) sizi üzebilir. SSD ömür olarak kısa olabilir veya kolay bozulabilir. Anakart ise BIOS'u kitlenebilir filan.
Hiçbir şey olmama olasılığıda var ama kalite düşük oldukça bu olasılıkta düşük olur.

Güç kaynağınız enazından eli yüzü düzgün bir FSP marka. Ani elektirik sorunlarında patlamaz veya bilgisayarınızı bozmaz yani kolay kolay. Fabrika çıkışı sıkıntılı değilse yıllarca tutar.

Ekran kartı ile işlemci zaten diğer mesajımda da dediğim gibi inanılmaz kötü bir fiyat. Bu fiyata DDR5, AM5 sistemler bile düşüyor ve RTX 4060. Anakartınızın soketide eski olduğu için işlemci değiştirmek içinde anakart değiştirmek zorunda kalacaksınız, i7 11700F dışında başka geliştirme imkanı yok ve oda gereksiz pahalı bir işlemci eski olduğu için stokları yok.

Güzel bir güç kaynağı için kasayı değiştirdiğiniz sizin sistem ile yakın fiyata geliyorlar, birde bunlar fırsat ürün değil:

İsminiz güzelmiş. Özgür insanlarız hocam, direk ismimi kopyalamadığınız sürece hiçbir masuru yoktur zaten.

WARP bilindik ve güvenilir marka değil.
Kendi WARP marka SSD'leri ile anakartları (anakart WARP diye düşünüyorum.) Sizi üzebilir. SSD ömür olarak kısa olabilir veya kolay bozulabilir. Anakart ise BIOS'u kilitlenebilir filan.
Hiçbir şey olmama olasılığıda var ama kalite düşük oldukça bu olasılıkta düşük olur.

Güç kaynağınız enazından eli yüzü düzgün bir FSP marka. Ani elektrik sorunlarında patlamaz veya bilgisayarınızı bozmaz yani kolay kolay. Fabrika çıkışı sıkıntılı değilse yıllarca tutar.

Ekran kartı ile işlemci zaten diğer mesajımda da dediğim gibi inanılmaz kötü bir fiyat. Bu fiyata DDR5, AM5 sistemler bile düşüyor ve RTX 4060. anakartınızın soketide eski olduğu için işlemci değiştirmek içinde anakart değiştirmek zorunda kalacaksınız, i7 11700F dışında başka geliştirme imkanı yok ve oda gereksiz pahalı bir işlemci eski olduğu için stokları yok.

Güzel bir güç kaynağı için kasayı değiştirdiğiniz sizin sistem ile yakın fiyata geliyorlar, bir de bunlar fırsat ürün değil:

İsim için üzgünüm öncelikle hocam şey soracağım. Güç kablosu vardır ya prize takarsın oradan bilgisayara takarsın Power için güç gelir sisteme. O benim eski biraz atı Mobility Radeon HD 4850 bilgisayarımdan kalma eski bir model bu bilgisayar taktıgımda calısıyor bir sorun yaratır mı wat mı ne işte elektrik konusunda yeni mi almam lazım.

İsim için üzgünüm öncelikle hocam şey soracağım. Güç kablosu vardır ya prize takarsın oradan bilgisayara takarsın Power için güç gelir sisteme. O benim eski biraz atı Mobility Radeon HD 4850 bilgisayarımdan kalma eski bir model bu bilgisayar taktıgımda calısıyor bir sorun yaratır mı wat mı ne işte elektrik konusunda yeni mi almam lazım.
Kablo eli yüzü düzgün bir marka ve ülkenin ise bir sıkıntı olmaz. Bende 15 yıldan eski kabloyu kullanıyorum ama "Japon, İngiliz" menşei filan. Üstünde yazan firmayı aratarak ülkesini görebilirsiniz. Zaten güç kaynağınızda gerekli korumalar olduğu için kabloda bir sıkıntı olursa kendisini korumaya alır ve açmaz veya kapatır hemen.

Kablo eli yüzü düzgün bir marka ve ülkenin ise bir sıkıntı olmaz. Bende 15 yıldan eski kabloyu kullanıyorum ama "Japon, İngiliz" menşei filan. Üstünde yazan firmayı aratarak ülkesini görebilirsiniz. Zaten güç kaynağınızda gerekli korumalar olduğu için kabloda bir sıkıntı olursa kendisini korumaya alır ve açmaz veya kapatır hemen.

Her şey için sağ olun hocam tekrardan çok yardımınız dokundu

Her şey için sağ olun hocam tekrardan çok yardımınız dokundu
Hocam asıl sorunuza (Konuyu açma sebebinize.) çözüm olan cevabı işaretlerseniz iyi olur, benim yazdığım konu ile alakasız çünkü. İnsanlarda sizin gibi merak edince asıl cevabı hemen çözüm olarak görmeleri iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı