RTX 3050 alınır mı?

Bütçe
12k
Sadece oyun oynamak için alacağım ekran kartını.
O zaman alınır yaklaşık 2 hafta oldu alalı hiçbir şekilde keşke NVİDİA alsaydım demedim, ve Asus'un dual serisinin soğutması başarılı olduğu için sıcaklık konusunda da üzülmedim, uzun lafın kısası RX 6600 fiyat performans kartı parası olan zaten RTX teknolojisini alır genel anlamda 1 tık önde, 3050 ile 6600 rakip bile olamaz diyorum.

O zaman alınır yaklaşık 2 hafta oldu alalı hiçbir şekilde keşke NVIDIA alsaydım demedim, ve ASUS'un Dual serisinin soğutması başarılı olduğu için sıcaklık konusunda da üzülmedim, uzun lafın kısası RX 6600 fiyat performans kartı parası olan zaten RTX teknolojisini alır genel anlamda 1 tık önde, 3050 ile 6600 rakip bile olamaz diyorum.

Hocam WattMan falan diyorlar işte ondan biraz korkuyorum yoksa alacağım hemen gaminggenttrdeki sistemi. RX 6600'lu.
WattMan-siyah ekran - driver çökmesi falan duydum. Zamanında RX 570 kullandım sorun yaşamadım ama bilmiyorum bu yeni 6000 serisini.

O zaman alınır yaklaşık 2 hafta oldu alalı hiçbir şekilde keşke NVIDIA alsaydım demedim, ve ASUS'un Dual serisinin soğutması başarılı olduğu için sıcaklık konusunda da üzülmedim, uzun lafın kısası RX 6600 fiyat performans kartı parası olan zaten RTX teknolojisini alır genel anlamda 1 tık önde, 3050 ile 6600 rakip bile olamaz diyorum.

Sinerji Nile Intel i3 12100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700 [Oyun Bilgisayarı] bu nasıl.

Kesinlikle alınmaz. 4-5 yıl sonra hiçbir şey yapamazsınız. Diye düşünüyorum onun yeri e 3060 veya 3060 Ti tercih edebilirsiniz.

Bir ekran kartını 5 yıl kullanmak mantıklı mı şu 4000 serisi ekran kartları için demiyorum yanlış anlamayın.

4-5 sene götürür daha sonra götürmez 12 k ya 3060 Ti falan alsana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı