RTX 3050 alınır mı?

Bütçe
8000-10000
Benim bütçeyi biraz aşmış. Zaten Intel ekran kartı kullanmaya pek sıcak bakmıyorum.

3050 kas gücü olarak 1660 Ti ile eşit kartlar. Bu fiyata 4060 dengi RX7600 varken 3050 almak parayı çöpe atmaktan farksız. İşlemci olarak ise R5 5600 iyi gider. A320 anakartta BIOS güncellemesi yaparsanız uyumlu çalışırlar.

İşlemci olarak 5500 seçmemin sebebi bu konuları çok anlamam sanırım.
AMD kartları sıkıntılı diyorlar ama bir kullanandan yorum almanın daha iyi olcağanı düşünüyorum

Benim bütçeyi biraz aşmış. Zaten Intel ekran kartı kullanmaya pek sıcak bakmıyorum.
5600 altına inmeyin işlemci olarak, amd kartlardaki sıkıntı artık kalmadı denilecek kadar. Bir problemleri yok. O soru işaretini silebilirsiniz kafanızdan. Bütçenize en uygun kart rx 7600. Düşünmenize gerek bile yok.

5600 altına inmeyin işlemci olarak, amd kartlardaki sıkıntı artık kalmadı denilecek kadar. Bir problemleri yok. O soru işaretini silebilirsiniz kafanızdan. Bütçenize en uygun kart rx 7600. Düşünmenize gerek bile yok.
Cevap için teşekkür ederim fiyatı güzelse dediğiniz gibi RX 7600 almay karr verebilirim.

Cevap için teşekkür ederim fiyatı güzelse dediğiniz gibi RX 7600 almay karr vere
5600 altına inmeyin işlemci olarak, amd kartlardaki sıkıntı artık kalmadı denilecek kadar. Bir problemleri yok. O soru işaretini silebilirsiniz kafanızdan. Bütçenize en uygun kart rx 7600. Düşünmenize gerek yok
Dediğiniz ekran kartı 21-23 bin TL arası.
Modeli doğru yazdığınızdan eminmisiniz?

Aga aklınızda başka bir ekran kartı var mı?
Bu ekran kartının bilindik markalarda 20k civarında olduğunu fark ettim ve adı bilinmedik markalardan almayı pek sevmiyorum.

Son düzenleme:
Aga aklınızda başka bir ekran kartı var mı?
Bu ekran kartının bilindik markalarda 20k civarında olduğunu fark ettim ve adı bilinmedik markalardan almayı pek sevmiyorum.
Sapphire mi bilinmedik marka?

Sapphire mi bilinmedik marka?
Aga kusura bakma bu konuda biraz cahil kaldım son dönemlerde.
Itopyada bi RX 7600 buldum 10.400'e sanırım onu alacam gibi

Itopyada bi RX 7600 buldum 10.400'e sanırım onu alacam gibi
Gigabyte RX 7600 8GB Itopya'da buldum yanına bi önerdiğiniz gibi AMD Ryzen 5 5600 işlemci alacağımda sitede 2 tane var arasında fark var mı? Anakartımla çalışır demişsiniz arasında fark varsa ikiside benim anakarta uyumlu mu? Bir de yorumlarda çok ısınıyo demişler ojinal fanı yeteri kadar soğutur mu?

Son düzenleme:
İtopya'da bir RX 7600 buldum 10.400'e sanırım onu alacağım gibi.

Gigabyte RX 7600 8 GB İtopya'da buldum yanına bir önerdiğiniz gibi AMD Ryzen 5 5600 işlemci alacağım da sitede 2 tane var arasında fark var mı? Anakartımla çalışır demişsiniz arasında fark varsa ikisi de benim anakarta uyumlu mu? Bir de yorumlarda çok ısınıyor demişler ojinal fanı yeteri kadar soğutur mu?

7600 al yanına 5600 al önemli yeni islemciyi takmadan eski islemxci ile BIOS updata yap sonra yeni 5600 tak stok soğutucu yetebilir bende öyle kullanıyorum şu an 70 derecelerde ama yaz geldi mi sicakliklar artacak yanına Dark frezzer X123 alinabilir soğutucu olarak 5600 için yeterli olacaktir.

İşlemci olarak 5500 seçmemin sebebi bu konuları çok anlamam sanırım.
AMD kartları sıkıntılı diyorlar ama bir kullanandan yorum almanın daha iyi olcağanı düşünüyorum.

Hocam AMD nesi sıkıntılı kim söylemişse boş yapmış. Attığım modeli al bütçe artarsa.

Şahsen ben RX7600'ün gayet iyi bir ekran kartı olduğunu düşünüyorum.

Hocam AMD nesi sıkıntılı kim söylemişse boş yapmış. Attığım modeli al bütçe artarsa.

Şahsen ben RX7600'ün gayet iyi bir ekran kartı olduğunu düşünüyorum.
Sapphire oldukça popüler bir marka, almanızda bir sıkıntı yoktur.
7600 al yanına 5600 al önemli yeni islemciyi takmadan eski islemxci ile BIOS updata yap sonra yeni 5600 tak stok soğutucu yetebilir bende öyle kullanıyorum şu an 70 derecelerde ama yaz geldi mi sicakliklar artacak yanına Dark frezzer X123 alinabilir soğutucu olarak 5600 için yeterli olacaktir.
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler sanırım RX 7600 ile Ryzen 5600 alıcam.
Hepinize iyi günler diliyorum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı