RTX 3050 alınır mı?

6650'ye 9 bin TL verilir mi Gençer Gaming de 8900 civarı amazondada 8999.
Bu mesajınızı görmemiştim. Amazondan alın. 6 Taksite kadar vade farkı yok. Hem daha güvenilir hem de sıkıntı falan çıkarsa çok daha iyi yardımcı olurlar.

Tercih edilmeyecek bir karttır, 3050 olmasına aldanmayın.

Sakın 3050 çöpünü almak gibi bir hata yapma 2. elde 7K ya harika kartlar var. Fakat bu bütçede sıfır kart önermem. 6700 veya 6700XT en iyi modeller. Uyguna 6650XT bulursan o da olur.

Sakın 3050 çöpünü almak gibi bir hata yapma 2. elde 7K ya harika kartlar var. Fakat bu bütçede sıfır kart önermem. 6700 veya 6700XT en iyi modeller. Uyguna 6650XT bulursan o da olur.

Hocam benim işlemci 6700 ve üstüne yetmez ve ben pek anlamadığım için sıfır kart istiyorum galiba RX 6650 XT'yi Amazon'dan alacagim.

Hocam pek anlamadığım için sormak istedim, bende almamaya karar verdim GTX 1660 Ti ile aynı performansı veriyormus görünce şok oldum zaten.

Alınmaz çöp. 6 sayfa neyi tartışıldı acaba bunun kesin Fanboy'un birisi alınır dedi.

RTX 3050 çöp değil de alınmaz bu devirde. Çöp değil. Ama şu da var AMD'nin yazılımı da çok berbat hangi kartını alırsan al tam performansta kullanamıyorsun sürücü sorunları ile uğraşıp duruyorsun. Hangi sürücü daha stabil diye usta araştırmacı rozetini alıyorsun şu zamanda 3060 altı NVIDIA kart alınmaz.

İlk defa RTX 3050 savunan bir arkadaş gördüm, 8000 TL'ye 2. el 3070 var o fiyata adam o fiyata 3050 öneriyor kafayı yiyeceğim.

RX6600 RTX3050 benchmarklarına bir ara bir bakmanı öneririm. Aradaki farkı göreceksindir.
aradaki farkın ne oldugunu biliyormusun dlss rx 6600 almaktan vaz geçiren kart 3050 8GB dir ne kadar da fps bakımından geride kalsa sana dlss ile fsr nazaran daha berrak daha net pürüssüz doku gölge kırılmaları olmadan cam gibi görüntüyü vermesi 70 değil 100 fps alıyım 6600 de ee sonuç o grafiği sana fsr ile yamultup verecekse napayım .D

İsminin RTX 3050 olmasına aldanmayın. GTX 1660 Super gücünde kart, alınmaz. RTX 3000 serisinin en berbat kartıdır kendisi.

Alınmaz çöp. 6 sayfa neyi tartışıldı acaba bunun? Kesin fanboyun birisi alınır, dedi.

Katılıyorum. Cevap basit: Alınmaz. Bunun bu kadar tartışması neden yapıldı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…