RTX 3050 almayın

3050 almanın hiçbir mantığı yok, normalde 3060 renderde dengi 6600'e bin basarken 3050 RX 6600 ile aynı fiyatta olmasına rağmen çok yakın performansları, oyun performansı zaten berbattan da öte. Nvidiacılar'ın RX 6600 yerine 3060 tercih etmesini anlarım ama RX 6600 yerine 3050 tercih edilmez.

Aga bu konu neden bu kadar uçtu. Sebebi cok basit, aynı fiyat aralığında RX6600 delik deşik ediyor. Render isini bilmem ama F/P olarak AMD. Yarin sehre indiğimde kullandığının kanıtını da atarım.

İyi yapmışsınız o zaman. Ama arada 12 K'ya 3060 ve i3 12. nesil veya i5 12. nesil denk gelebiliyordu araştırsaydınız biraz.

Hocam ekran 7-8 ay önce yani ekran kartının kıtlık olduğu zamanda almıştık ben memnuun sistemi biraz pahalıya aldık ama çevre birimlerini ve monitörü sağlam fiyata almamız dengeledi.

Son cümle seni çok rahatsız ettiyse düzelteyim ama ne anlatmak istediğim gayet açık.
Yok rahatsız etmedi gerek yok sadece beni yanlış anladın sanırım ben 3050 kullanan arkadaşa fanboy demedim konu sahibinin 3050 yi kötülemesine fanboy dedim. Ben fanboyluk yapmadım fanboyluk yapmışsam da Nvidia fanboyluğu yaptım AMD değil siz AMD sandınız sanırım.

Yok rahatsız etmedi gerek yok sadece beni yanlış anladın sanırım ben 3050 kullanan arkadaşa fanboy demedim konu sahibinin 3050'yi kötülemesine fanboy dedim.

Yarın kartın fotoğrafını atacagim, bakalim gercekten fanboy muyum? 🤣En ufak karşı fikre fanboy demeye devam edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı