Bugün yeni aldığım laptopun normal bir şekilde sitesinden driverlarını kuruyordum. NVIDIA GeForce ve Experience uygulamalarını kurdum. Hiçbir sıkıntı olmadı. NVIDIA Denetim Masası'nda görüntü kalitesi barı olan kısımda performansa doğru çektim onayladım bir anda attı beni NVIDIA Denetim Masası'ndan. Sonradan da ne Experience ne de Denetim Masası'na girebiliyorum. Ekran kartı takılı değil ve NVIDIA ekran kartınız yok hatası alıyorum. Aygıt yöneticisinde gizli olan aygıtları da göster seçeneğini açınca RTX3050 ekran kartım gözüküyor. DxDiag görselini de buraya bırakıyorum.
Eksik olan Windows güncellemisi varsa yapın. Daha sonra ise mevcut olan ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırın. DDU işlemini Güvenli Mod'da yapın. Daha sonra sürücüyü yükleyip deneyin.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Eksik olan Windows güncellemisi varsa yapın. Daha sonra ise mevcut olan ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırın. DDU işlemini güvenli Mod'da yapın. Daha sonra sürücüyü yükleyip deneyin.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Hocam merhaba. Ben soruna çözüm ararken aygıt yöneticisinden gizli göster seçeneğine basmıştım ve orada RTX 3050 ekran kartım çıktı. Onu kaldır yaptım. Bu bahsettiğin çözümle alakalı bir problem yaşar mıyım?
NVIDIA sitesinden en güncelini yükledim.Windows update yok.Bu aygıt yöneticisinde kutu içine aldığım kısımda gizli dosyaları göster seçeneğini işaretleyince ekran kartım çıkıyordu.Ben kaldır yaptım onu artık o da çıkmıyor. (((