RTX 3050 ekran kartı önerisi

AMD tarafında da "Gecikme Önleme" var. Tabii ki net rakibi değil ama etkisi var. Yani Sırf Nvidia Reflex için düşük seviye bir kart alınmamalı. RX 6600 bu açıdan F/P bir kart.
Hocam ben hiç etkisini görmedim hatta kapatmıştım amd kullanırken

AMD tarafında da "gecikme önleme" var. Tabii ki net rakibi değil ama etkisi var. Yani sırf NVIDIA Reflex için düşük seviye bir kart alınmamalı. RX 6600 bu açıdan F/P bir kart.

Çok arada kaldım hangi kartı tercih etmeliyim bilmiyorum gecikme de çünkü benim için önemli mantıklı hareket hangisi olur RX6600 bu parayı hak ediyor mu?
Hocam ben hiç etkisini görmedim hatta kapatmıştım AMD kullanırken

3050 de gerçekten fark ediliyor mu değerse ediliyorsa alacağım.

NVIDIA Reflex cidden fark ediyor ben 3060 ile e-spor oyunlarında kesinlikle kullanıyorum.

Hocam ranka bağlı biraz bence immoya kadar sallamazsınız. Belki psikolojikdir denemeniz lazım diye düşünüyorum. Fiyatlar düşer mi çıkar mı hiç bilemem ama bu kartın fiyatı cidden saçma şuan.

Hocam ben hiç etkisini görmedim hatta kapatmıştım amd kullanırken
Size öyle gelmemiş olabilir ama farklı inceleme videolarında etkisinden söz ediliyordu. Reflex'in bile net olarak fark yaratacağını sanmıyorum. Öyle olsa her Nvidia kart sahibi rekabetçi oyunlarda tepeye çıkmalıydı. Tabii ki temel seviyede etkisi vardır ama konu oyuncuya da kalıyor.

RTX 3060'ı yer yer geçebilen bir kart RX 6600. Bu bütçede RTX 3050 almak çoğu doğru olmaz. Sahibinden üzerinden temiz RTX 2060 bile alabilirsiniz. Para cebinizde kalır. He onu da önermiyorum ama RTX 3050, GTX 1660 Super ayarında bir kart.

Hocam fark dedikleri şey şu büyük ihtimalle amdnin yaptığı doğru isem fps ile yenilemeyi denkleme ki bu kurtarmıyor zaten reflex milisaniyelerin işi şey vardır ya ah lan elim mouse da kaldı deriz işte reflex farkı orda. Zaten gerisi bilek işi ama dediğim gibi yüksek ranklar da anlık hsler çok fazla o yüzden etkeni fazla.

Çok arada kaldım hangi kartı tercih etmeliyim bilmiyorum gecikme de çünkü benim için önemli mantıklı hareket hangisi olur RX6600 bu parayı hak ediyor mu?

3050 hak ediyor mu diye sorsan daha doğru olurdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten milisaniye farkı var mı AMD ile arasında bunu öğrenmem gerekiyor gerçekten öyle ise onu alacağım milisaniyeler benim için gerçekten önemli.

Gerçekten milisaniye farkı var mı AMD ile arasında bunu öğrenmem gerekiyor gerçekten öyle ise onu alacağım milisaniyeler benim için gerçekten önemli.
Milisaniye tepki de yatan hocam yoksa mikrosaniyedir elbette diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…