RTX 3050 ekran kartından RTX 2060 Super'e geçilir mi?

Bütçen yetiyorsa RTX 4060 Ti, yetmiyorsa 4060. Buna da yetmiyorsa son çare RTX 3060 12 GB. Ama ucuz fiyata yakalayabilirsen 3060'ı al. Bunların hiçbirine gücün yetmiyorsa kal 3050'de, değmez eski nesile geçmeye.

İleride olacak ama, günümüzde bile kas gücü artık rafa kalkıyor yerine teknoloji geliyor. Merak etme senin kartında bir zamandan sonra gücü yetmeyecek ve tarih öncesi DLSS teknolojileri kullanmaya başlayacaksın.

AMD de DLSS'in yerini tutabilecek rakip bir teknoloji mevcut değil. NVIDIA bu teknoliyi direkt olarak karta ekliyor. AMD tarafı ise yazılım ile. Seneler geçse de bu mantıkla sadece bir yazılım olarak getirmeye devam ettiği sürece DLSS ile AMD tarafındaki teknolojinin arasındaki görüntü kalitesi kapanmayacak gibi görünüyor. Her türlü ekran kartını kullandım AMD bana çok ama çok vasat geliyor yazılım olarak. Düşüncenize saygı duyuyorum önemli olan herkesin fikrini paylaşması.

(3060 kartından bahsettiğinizi varsayarak)
3060 biraz daha güçlü olabilir fakat en azından FSR 3.0 geldi, bu fark teknolojilerle kapanır.

Merak etme AMD de yakında fişini çekecek o güncellemelerin tüm markalarda oluyor bu. Senin dediğin şeylere göre 3080 gibi kartlarin da alinmamasi gerek ayrica DLSS teknolojisi olmayan GTX 1080'in hala 3060 la yarışabildiğini de unutma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı