RTX 3050 i3 12100F GPU kullanımı düşmesi sonucu oyunlarda takılma

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• RTX 3050.
  • i3 12100F.
  • Goodram 2300 1700.
  • 2x8 3200.

Sistem 2.5 aylık. Bütün parçalara tek tek test yaptım sorun yok ama FPS takılması yaşıyorum bazı oyunlarda. Ne yapmam lazım? Çözüm kalmadı artık. Sistemi yeniden başlattıgımda filan fanlar hızlı dönüyor, CPU fan.

Son düzenleyen: Moderatör:
3050 drop yapabilir Apex VRAM 4 GB üstü tüketiyor driver güncelleme yaptın mı?

İşlemcin iyide aslında 3050 ile tam çalışması lazım Windows kaç yükledin.

Oynadığın oyunlar ekran kartı lazım oyunlar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kardeşim oynadığın oyunlar varsa buradan bak değerlere.

Kullanımlarda sıkıntı yok zaten besliyor ama işte her zaman besliyemiyor GPU kullanımım düşüyor CPU anlık yükseliyor mesela Fortnite'da tüm çekirdekleri 100 görüyor işlemci. Biraz zaman sonra düzeliyor sistemi 2.5 saat AIDA64 teste soktum sıkıntı yoktu.

Fortnite sıkıntılı oyun bende bile drop oluyor hem de sistemim iyi olmasına rağmen.

İaede süresi kaç gün var.

Fortnite sıkıntılı oyun bende bile drop oluyor hem de sistemim iyi olmasına rağmen.

İade süresi yok sistemi 2.5 ay önce aldım garantisi var 2 yil.

LoL'de filanda bazen CPU 30'dan 40 firliyor FPS 180'den 160'a düşüyor bariz hissediliyor.
İşin garibi parçalarda sorun çıkmaması.

Aklıma ne gibi çözüm gelmiyor başkalarıyla konuş onlar yardım etsinler dropta sinir bozucu

İade süresi yok sistemi 2.5 ay önce aldım garantisi var 2 yil.

LoL'de filanda bazen CPU 30'dan 40 firliyor FPS 180'den 160'a düşüyor bariz hissediliyor.
İşin garibi parçalarda sorun çıkmaması.

Tahminim ekran kartı yetmiyor olabilr ama araştır beki sorun başka yerinde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…