RTX 3050 i3 12100F GPU kullanımı düşmesi sonucu oyunlarda takılma

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• RTX 3050.
  • i3 12100F.
  • Goodram 2300 1700.
  • 2x8 3200.

Sistem 2.5 aylık. Bütün parçalara tek tek test yaptım sorun yok ama FPS takılması yaşıyorum bazı oyunlarda. Ne yapmam lazım? Çözüm kalmadı artık. Sistemi yeniden başlattıgımda filan fanlar hızlı dönüyor, CPU fan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma ne gibi çözüm gelmiyor başkalarıyla konuş onlar yardım etsinler dropta sinir bozucu.

Tahminim ekran kartı yetmiyor olabilr ama araştır beki sorun başka yerinde olabilir.

Vallaha hocam 2.5 aydır kaç tane konu açtım kimse çözemedi cozulcek gibi de değil İtopya'ya gonderersem sorun yok deyip geri gonderecekler oynadığım oyunlarda çok rahat yeten bir kart dokularda geç yükleniyor bir tane kapının yanına gidiyorum yüklenmemiş halâ.

SSD olabilir mi sıkıntı yükleme işlerini hep o yapar.

İtopya'ya git sakin konuşma bağır ya sıkıntım var de ve hala kart iyi besliyor deyip gönderiyorsunuz ama sıkıntı var drop FPS düşme ekran kartı kullanım düşmesi.

Bazen insana yüz vermemek lazım bir onu dene

Yok SSD değil sorun vadettiği değeri veriyor.

Nerede yazıyor ilk defa duydum. Böyle bir şey yanlışın var bence.

O anakartı arattım hazır sistemde kullanmışlar RTX3060 takılmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…