J Joker15X Picopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben hazır kasa alacağım ve ilk defa alıyorum o yüzden fazla bilgili değilim bu sistem beni idare eder mi? https://www.pttavm.com/dragos-drx21...3050-23.6-curved-oyun-bilgisayari-p-281070452 Sistem bu monitör klavye vs dahil.
Merhaba arkadaşlar, ben hazır kasa alacağım ve ilk defa alıyorum o yüzden fazla bilgili değilim bu sistem beni idare eder mi? https://www.pttavm.com/dragos-drx21...3050-23.6-curved-oyun-bilgisayari-p-281070452 Sistem bu monitör klavye vs dahil.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #2 Alınmaz çöp. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Daha ucuza daha iyisi.
Alınmaz çöp. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Daha ucuza daha iyisi.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.746 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 6 Mart 2023 #3 Heykirab dedi: Alınmaz çöp. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Daha ucuza daha iyisi. Genişletmek için tıkla... RAM 157 TL farkla Kingston 8x2 CL17 yapılmalı. Konu sahibinin attığı sistem alınmaz.
Heykirab dedi: Alınmaz çöp. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Daha ucuza daha iyisi. Genişletmek için tıkla... RAM 157 TL farkla Kingston 8x2 CL17 yapılmalı. Konu sahibinin attığı sistem alınmaz.
J Joker15X Picopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #4 Heykirab dedi: Alınmaz çöp. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Daha ucuza daha iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam Ben Pcden fazla anlamıyorum da Windows kurmayı hiç bilmiyorum YouTubeden baktığım zaman çok uğraştırıcı geliyo nasıl kolay kurabilirim
Heykirab dedi: Alınmaz çöp. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Daha ucuza daha iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam Ben Pcden fazla anlamıyorum da Windows kurmayı hiç bilmiyorum YouTubeden baktığım zaman çok uğraştırıcı geliyo nasıl kolay kurabilirim
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.746 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 7 Mart 2023 #5 Joker15X dedi: Hocam Ben Pcden fazla anlamıyorum da Windows kurmayı hiç bilmiyorum YouTubeden baktığım zaman çok uğraştırıcı geliyo nasıl kolay kurabilirim Genişletmek için tıkla... Windows 10 Trial Version yüklü şekilde geliyor diye biliyorum. Buraya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Joker15X dedi: Hocam Ben Pcden fazla anlamıyorum da Windows kurmayı hiç bilmiyorum YouTubeden baktığım zaman çok uğraştırıcı geliyo nasıl kolay kurabilirim Genişletmek için tıkla... Windows 10 Trial Version yüklü şekilde geliyor diye biliyorum. Buraya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
J Joker15X Picopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #6 SmileySlayer dedi: Windows 10 Trial Version yüklü şekilde geliyor diye biliyorum. Buraya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Son sorum stok fan bulunuyormu sizin önerdiğiniz işlemcide
SmileySlayer dedi: Windows 10 Trial Version yüklü şekilde geliyor diye biliyorum. Buraya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Son sorum stok fan bulunuyormu sizin önerdiğiniz işlemcide
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.746 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 7 Mart 2023 #7 Joker15X dedi: Teşekkürler hocam Son sorum stok fan bulunuyor mu sizin önerdiğiniz işlemcide Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı hazır sistem olduğu için bulunuyor olmalı. Ama bazen stok fana eş değer veya daha iyi bir soğutucu koyabiliyorlar.
Joker15X dedi: Teşekkürler hocam Son sorum stok fan bulunuyor mu sizin önerdiğiniz işlemcide Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı hazır sistem olduğu için bulunuyor olmalı. Ama bazen stok fana eş değer veya daha iyi bir soğutucu koyabiliyorlar.
J Joker15X Picopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #8 SmileySlayer dedi: Arkadaşın attığı hazır sistem olduğu için bulunuyor olmalı. Ama bazen stok fana eş değer veya daha iyi bir soğutucu koyabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam SmileySlayer dedi: Arkadaşın attığı hazır sistem olduğu için bulunuyor olmalı. Ama bazen stok fana eş değer veya daha iyi bir soğutucu koyabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam benim linkini attığım sistemi alsam idare eder mi RTX 3050 Intel i5 11400F oyunlarda sıkıntı çıkarır mı?
SmileySlayer dedi: Arkadaşın attığı hazır sistem olduğu için bulunuyor olmalı. Ama bazen stok fana eş değer veya daha iyi bir soğutucu koyabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam SmileySlayer dedi: Arkadaşın attığı hazır sistem olduğu için bulunuyor olmalı. Ama bazen stok fana eş değer veya daha iyi bir soğutucu koyabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam benim linkini attığım sistemi alsam idare eder mi RTX 3050 Intel i5 11400F oyunlarda sıkıntı çıkarır mı?
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #9 3050 itelemek için koydukları kasaya bak bu fiyata 3060 6700 6700XT altına düşmeyin bu attığınız sistem çok bilgisayardan anlamayanlar için yapılmış ışıklı mışıklı denilen dandik sistemlerden.
3050 itelemek için koydukları kasaya bak bu fiyata 3060 6700 6700XT altına düşmeyin bu attığınız sistem çok bilgisayardan anlamayanlar için yapılmış ışıklı mışıklı denilen dandik sistemlerden.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #10 Joker15X dedi: Hocam benim linkini attığım sistemi alsam idare eder mi RTX 3050 Intel i5 11400F oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Neden 18k Tl'ye RTX3050 alasınız ki? Çok kötü ve kazık bir sistem.
Joker15X dedi: Hocam benim linkini attığım sistemi alsam idare eder mi RTX 3050 Intel i5 11400F oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Neden 18k Tl'ye RTX3050 alasınız ki? Çok kötü ve kazık bir sistem.