RTX 3050 için i3 12100 vs Ryzen 5 5500

4 çekirdek artık kurtarmıyor tekli çekirdek performansı iyi olsa da. Ve oyun testlerinde benzer FPS'ler görmüştüm😶

Hangi testler acaba? AAA oyunlarda grafikleri fullesen iki işlemcinin farkını göremezsin.
Şüphesiz ki 12100f 5500'den daha iyi tekli çekirdek skoru ve oyun performansı var. Her yerde sentetik testler mevcut.

Arkadaşlar Dediğiniz gibi İ3 12100 e yönelicem Rx 6600 alıcam ama wattman hatası olmasa çok iyi olacak wattman hatası için çözümleriniz var mı bazı çözümlere baktım da yardımcı olsanız iyi olur

Arkadaşlar dediğiniz gibi i3 12100'e yöneleyeceğim RX 6600 alacağım ama WattMan hatası olmasa çok iyi olacak WattMan hatası için çözümleriniz var mı bazı çözümlere baktım da yardımcı olsanız iyi olur.

Hocam wattan hataları genellikle üretici firmanın kafasına göre overclock yapmasından oluyor. Eğer sorun yaşarsanız buraya konu açabilirsiniz arkadaşlar yardımcı olur.

Hocam wattan hataları genellikle üretici firmanın kafasına göre overclock yapmasından oluyor. Eğer sorun yaşarsanız buraya konu açabilirsiniz arkadaşlar yardımcı olur.
Anladım Peki Ekran Kartına Rama Oc yapmayacağım işlemciye de yapılıyorsa yapmam sade halinde kullanacağım bunun dışında bu hatayı verir mi verse bile nadiren mi olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı