RTX 3050 laptop almak mantıklı mı?

İşini görür tavsiye ederim. Ortalama oyunları sizi üzmeden oynayabilirsin. RDR2 gibi üst düzey oyunları da orta grafiklerde güzel bir detaylı ayar ile tatmin edici seviyede seni üzmeden rahatça oynatır.

Piyasadaki bilindik oyunları oynayacağım vakit geçirme amacıyla. (Valorant, GTA5, Rdr2, CS vb.)

Aklımda Acer Nitro 5 var ama önerilere açığım buyrun lütfen
3050 kaldırır hepsini fakat daha iyi ayarlarda oynayacağım diyorsan minimum 4060 öneriyorum. Nitro 5 bizzat kullanıyorum gayet iyi.

3050 ti var bende Forza 5 yüksek ayarlarda 90-110 fps (RTX açık), Spider Man Remastered yüksek ayarlarda 90-100 fps veriyor. RDR2'yi de sıkıntısız oynatıyor. Piyasadaki çoğu oyunu orta-yüksek arası ayarlarda oynarsın. Bilgisayarı aldıktan sonra rami muhakkak çift kanal yap, çok fark ettiriyor.

Is görür ama ben tavsiye etmiyorum. 4050 ile 3050 arasında 2 kata yakın performans farkı var. Bütçe artırılıp rtx 4050 laptop alınmalı bence. Kullanım ömrü olarak 3-4 yıl fark edecektir diye düşünüyorum. Aradaki fiyat farkına kesinlikle değer

Onboard gpu yok bu yüzden pil ömrü kısa olur
İdeapad gaming rtx 4050 31k

3050 kaldırır hepsini fakat daha iyi ayarlarda oynayacağım diyorsan minimum 4060 öneriyorum. Nitro 5 bizzat kullanıyorum gayet iyi.
Bütçem 27.000₺ teşekkürler.

Is görür ama ben tavsiye etmiyorum. 4050 ile 3050 arasında 2 kata yakın performans farkı var. Bütçe artırılıp rtx 4050 laptop alınmalı bence. Kullanım ömrü olarak 3-4 yıl fark edecektir diye düşünüyorum. Aradaki fiyat farkına kesinlikle değer

Onboard gpu yok bu yüzden pil ömrü kısa olur
İdeapad gaming rtx 4050 31k
Doğrudur daha iyi olduğu açık ama bütçem belli öğrenci olarak daha üste çıkmayı ben de isterdim ama ne yazık ki bütçemi aşamıyorum. Yine de teşekkür ederim

Bütçem 27.000₺ teşekkürler.

Doğrudur daha iyi olduğu açık ama bütçem belli öğrenci olarak daha üste çıkmayı ben de isterdim ama ne yazık ki bütçemi aşamıyorum. Yine de teşekkür ederim
Hocam ikinci el hakkında ne düşünürsünüz? Çünkü 4050 çok daha mantıklı seçenek

4050 Nitro 5 kullanıcısıyım öneririm. Altınada 400 500 bandında bir soğutucu çekince cihaz Valorant gibi oyunlardan tutun her o yunda 70-80 arası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı