RTX 3050 laptop Dying Light kasıyor

Hilmi_Kadir

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle laptopumun tam modeli ASUS TUF Gaming dash F15 RTX 3050 laptop.
Özellikleri:
RTX 3050 ekran kartı.
i5 11300H işlemci.
16 GB 3200MHz RAM.
Çoğu oyunda kasmayan ve yüksek ayarlarda düşük FPS oynayabildiğim laptopum nedense Dying Light kasıyor anlamadım. RDR2 bile yüksek ayarlarda 50 FPS oynadığım PC'de Dying Light grafik ayarı fark etmiyor ve FPS bazen 20'lere düşüyor, çok kasıyor. Bir çözüm bulamadım sizce nedeni nedir?
Ayrıca CPU kullanımı 60-70 arası GPU kullanımıda en fazla 75-80 görüyor. Sıcaklık değerleri en fazla 80 gördüğüm laptop bugün 87 dereceyi gördüm şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil 3050 içerisinde 4 GB VRAM olduğu için olabilir hocam.

Hocam ama diper oyunlarda yapmıyor RDR2 Witcher 3 de bellek eksikliği Ultra yerine yüksek grafiklere izin veriyor ve son performasda çalışıyor bunda böyle olması garip değil mi bir de 2015 yapımı oyun.

Oyun içinde MSI afturburner ile sıcaklıklara ve kullanımlara bakıp SS atar mısınız?

Hocam GeForce Experience atsam sıkıntı olur mu?

Oyun içinde MSI afturburner ile sıcaklıklara ve kullanımlara bakıp SS atar mısınız?

IMG-20230515-WA0012.jpg

IMG-20230515-WA0012.jpg

Son düzenleme:
Hocam ama diper oyunlarda yapmıyor RDR2 Witcher 3 de bellek eksikliği Ultra yerine yüksek grafiklere izin veriyor ve son performasda çalışıyor bunda böyle olması garip değil mi bir de 2015 yapımı oyun.

Hocam GeForce Experience atsam sıkıntı olur mu?

Eki Görüntüle 1780073

Eki Görüntüle 1780073
45W az gibi geldi, hocam Laptopun şarja takılı maksimum performansta oynuyorsunuz değil mi? bunun dışına driverlar vesaire güncel mi?
Her şeyi geçtim o ekran kartı kullanımı çok az ekran kartı tabanlı oyunda %45 olmaması lazım.

45W az gibi geldi, hocam laptopun şarja takılı maksimum performansta oynuyorsunuz değil mi? Bunun dışına driverlar vesaire güncel mi?
Her şeyi geçtim o ekran kartı kullanımı çok az ekran kartı tabanlı oyunda %45 olmaması lazım.

Hocam Turbo performans modunda şarjda oynuyorum ortalama değerler bunu görüyorum nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok şu an yok ama sabah 87 dereceyi gördüm bilmiyorum ne yapabilirim hiçbir fikrim yok.

Dosya Ekleri

• IMG-20230515-WA0014.jpg
    IMG-20230515-WA0014.jpg
    143,9 KB · Görüntüleme: 32
Hocam Turbo performans modunda şarjda oynuyorum ortalama değerler bunu görüyorum nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok şu an yok ama sabah 87 dereceyi gördüm bilmiyorum ne yapabilirim hiçbir fikrim yok.
Bende anlamadım ve diğer oyunlarda böyle bir problem olmadığını söylüyorsunuz o zaman işler daha da garipleşiyor, oyun dosyalarını doğrulayın diyebilirim başka da aklıma bir şey gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı