RTX 3050 Ti laptopta Opera'da dolaşırken kasıyor

Yusuf2939

Hectopat
Daha fazla  
İnternet bağlantım iyi, laptop özelliklerim iyi, fakat 1 seneden fazla oldu bakım yapmayalı. Şimdi bakımını yaptır düzelir diyebilirsiniz fakat anlamadığım oyunlarda hiçbir kasma yaşamıyorum ve laptopun sıcaklığı da gayet yerinde 70-75 derece arasında geziyor hep. Laptop özellikleri özetle RTX 3050 Ti 6 GB VRAM, 18 GB RAM, laptopta 150 GB boş alan var alan yetersizliğinden de olduğunu zannetmiyorum, sorun Opera'da mı yoksa bakımsızlıktan mı? Opera'dan kaynaklanıyorsa nasıl çözebilirim?

Sorun Opera kaynaklıysa Ayarlar'dan mümkün olduğunda donanım hızlandırma'yı kullan ayarını kapatın.

Bulamadım hocam tam olarak nerededir acaba? Google'dan da baktım da pek güncel bilgiye rastlayamadım. Ha bir de şunu belirteyim özellikle YouTube'da çok kasıyor normal sekmelerde gezerken fazla kasmıyor ama YouTube'da fazla kasıyor.

Bulamadım hocam tam olarak nerededir acaba? Google'dan da baktım da pek güncel bilgiye rastlayamadım. Ha bir de şunu belirteyim özellikle YouTube'da çok kasıyor normal sekmelerde gezerken fazla kasmıyor ama YouTube'da fazla kasıyor.

Ekran yenileme hızına bir bak o uygulamayı kullanınca 60Hz'e geçiyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı