RTX 3050 laptop GTA 6 kaldırır mı?

Orta ayarlarda imkansiz gibi bir şey açıkçası. Kaldırırsa şükretmek lazım. Masaüstü 1660 Ti bile sizin ekran kartınızdan güçlü.

DLSS ile ve oyunun optimizasyonu iyi olursa oynatabileceğini düşünüyorum.

Ben optimizasyonun iyi olacağını düşünüyorum. Ama şöyle bir durum var biz şuanı hesaplayarak düşünüyoruz yani şu an Mobile 3050 çoğu oyunda gayet yeterli fakat oyun muhtemelen 2027'de bilgisayara çıkmış olacak ve o zaman bu kart 6-7 yıllık olmuş olacak. O yüzden bu kart kurtarmayabilir fakat dediğiniz gibi DLSS'den dolayı ihtimali var.

Ben optimizasyonun iyi olacağını düşünüyorum. Ama şöyle bir durum var biz şuanı hesaplayarak düşünüyoruz yani şu an Mobile 3050 çoğu oyunda gayet yeterli fakat oyun muhtemelen 2027'de bilgisayara çıkmış olacak ve o zaman bu kart 6-7 yıllık olmuş olacak. O yüzden bu kart kurtarmayabilir fakat dediğiniz gibi DLSS'den dolayı ihtimali var.

İnşallah açar laptopu alalı 1 sene oldu daha yep yeni RAM yükseltmesi yapacağım 16'dan 32.

Düşük ayarlarda belki açabilir. RTX 3050 keşke almasaydınız. Düz hâli bile 1660 Super ile denk kart iken sizinki bir de laptop. 1660 Super, RTX 3050 laptop sürümünden daha güçlü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı